Apple ar urma sa prezente la WWDC 2012 interfata televizorului pe care ar trebui sa il lanseze in anul 2012

  WWDC 2012 se apropie cu pasi repezi, iar acum apar zvonurile privind continutul prezentarilor ce urmeaza sa fie facute de Apple. De la cei de la BGR aflam acum ca in cadrul WWDC 2012 Apple ar urma sa prezinte o noua interfata pe care compania ar urma sa o utilizeze in viitorul televizor ce ar trebui sa fie lansat pana la sfarsitul acestui an. Interfata ar urma sa ajunga si in Apple TV 3rd generation, pe care compania l-a lansat impreuna cu tableta iPad 3 in luna martie a acestui an.

  Partea cea mai interesanta a acestui televizor va sta intr-un API pentru control out, API care va permite dezvoltarea de accesorii prin intermediul carora sa fie controlat intregul televizor. Acest API ar fi compatibil cu telecomanda Apple si cu aplicatia pentru iDevice-uri care ne permite sa controlam Apple TV-ul, deci vorbim despre contol total de pe iDevice-uri si alte accesorii. Problema in momentul de fata sta in gasirea unor producatori care sa fie dispusi sa implementeze acest API intr-un televizor al Apple, insa cred ca se va gasi rapid o rezolvare pentru ea.

  Practic interfata Apple TV OS si acest API, care ar permite dezvoltarea de accesorii ce pot controla televizorul, reprezinta noutatile importante pe care Apple le pregateste, insa din pacate la WWDC 2012 nu vom vedea si televizorul in sine.

1 COMENTARIU