RollPaper iti permite sa modifici imaginea de fundal a aplicatiei Photos din iOS

  Aplicatia Photos a iDevice-urilor noastre afiseaza o imagine de fundal neagra si unii utilizatori si-ar dori sa aiba posibilitatea de a o modifica si de a alege alta care ii reprezinta. Ei bine Apple nu ne permite sa facem asa ceva, insa cu ajutorul tweak-ului RollPaper totul se modifica foarte simplu si usor. Tot ce trebuie sa faceti este sa instalati tweak-ul din Cydia, sa alegeti imaginea din meniul de setari al iOS, iar modificarea se va face imediat si de indata ce deschideti aplicatia Photos o veti revedea.

  RollPaper este disponibil gratuit in Cydia.

9 COMENTARII

  1. ModMyi cred, mie mi-a aparut in Cydia. Oameni buni, de fiecare data cand scriu despre un tweak dati un refresh la Cydia inainte sa spunei ca nu e.

  2. I-am dat refresh. Eu chiar ma abtin sa pun intrebari aiurea. Am si sursa adaugata, am facut si refresh, am asteptat cumintel si nimic. Nu imi place sa fac posturi inutile pe aici.

  3. Nu, la mine nu. Si vad ca mai am o problema. Mi se blocheaza telefonul si imi apari iconitele pe care, in mod normal, SBSettings mi le ascunde. Mda, e ceva dubios cu jailbreack-ul meu. Cydia incarca extrem de greu… Cred ca o sa fac jail din nou.

  4. cu iconitzele albe sau cele ascunse face la multa lume, si mie. da-i respring si dispar.
    mie insa nu-mi functioneaza rollpaper. cand dau sa-mi aleg wallpaper-ul se inchide settings-ul… functioneaza la cineva?

  5. Si eu am probleme cu iconitele albe si cateodata la restart nu se mai deschide cydia si twecurile dispar am iphone 4 jail cu snowbreez

  6. Da, baieti, dar nu ma multumeste faza cu respringul pe care o fac si eu, evident. Am reusit sa-l gasesc, intr-un final, sa-l instalez si aceeasi chestie: Cand vreau sa aleg fundalul, imi iese din aplicatie.