Apple nu este interesata sa produca console desi a vandut 2.7 milioane de Apple TV-uri in 2012

  In ultimele luni s-a tot speculat ca Apple ar putea transforma iDevice-urile in adevarate console, insa iata ca Tim Cook neaga oficial o asemenea strategie a companiei americane. Vorbind aseara la conferinta D10, Tim Cook a afirmat ca el nu este interesat sa produca console, iar Apple nu va face acest lucru. iDevice-urile sunt folosite extrem de mult pentru jocuri si cu ajutorul unui PC experienta poate fi transferata pe televizor, insa Apple pare interesata sa o imbunatateasca, desi ar putea genera un interes enorm in acest domeniu.

Gaming has kind of evolved a bit. More people play on portable devices. Where we might go in the future, we’ll see. Customers love games. I’m not interested in being in the console business in what is thought of as traditional gaming. But Apple is a big player today and things in the future will only make that bigger.

  Apple a vandut 2.7 milioane de Apple TV-uri de la inceputul anului 2012 si pana acum, iar televizorul nu mai este doar un hobby pentru compania americana. Cifra este la fel de mare precum cea inregistrata in intreg anul 2011, deci anul acesta ea probabil se va dubla si totul multumita schimbarilor din Apple TV 3rd generation. Chiar daca Apple are asemenea produse foarte populare, Tim Cook nu doreste sa le transforme in console, insa a admis ca ideea implementarii posibilitatii de a juca jocuri direct din televizoare este interesanta.

  Tim Cook a afirmat ca Apple va intari invelul de securitate din jurul produselor sale si poate afirmatiile de astazi au fost facute doar pentru a nu da cuiva detalii in legatura cu eventuale proiecte ale Apple.