Iata posibila schema in baza careia urmeaza sa fie construit panoul frontal al iPhone 5

  Aseara am vazut, probabil pentru prima oara, posibila carcasa a terminalului iPhone 5 pe care Apple ar urma sa il lanseze in vara acestui an, iar acum avem prezentata o schema in baza careia ar urma sa fie construit panoul frontal al dispozitivului. Schema de astazi nu prezinta posibila carcasa ci doar partea frontala a iPhone-ului si spre deosebire de cea de ieri ne arata ca acea camera FaceTime montata de Apple nu va fi repozitionata deasupra difuzorului ci se va regasi tot intr-o parte laterala a acestuia.

  Design-ul denota faptul ca iPhone-ul ar urma sa aiba un ecran mai mare si ca el ar urma sa fie mai inalt, dar nu mai lat, deci se confirma zvonurile aparute pana acum. Design-ul nu dezvaluie mai mult decat atat si din pacate nu aflam ceva ce nu stiam deja despre viitorul iPhone pe care compania Apple ar urma sa il introduca pe piata in toamna acestui an. Desi ne aflam la aproape jumatate de an de prezentarea oficiala a dispozitivului, se pare ca acum vedem pentru prima oara ceea ce am putea tine in mana in toamna.

15 COMENTARII

  1. Andy, pe CNN online este in fiecare an. Nu am ratat nici o conferinta. Iar ”noul iphone ” va fi prezentat in 4 luni.

  2. Daca va arata ca aici () las HTC si trec pe iPhone. Pana acum display-ul de 3.5″ si spatele de sticla au fost no-go pentru mine, dar ceea ce apare in pozele alea e exact ce-mi doresc.

  3. @zaone design-ul de mai sus e acelasi lucru cu piesa frontala aparuta ieri chestia din dreapta se poate sa fie senzoru de inchidere a ecranului si nu camera .