Iata o comparatie intre presupusele carcasele albe si negre ale iPhone 5 cu ecran de 4 inch

  Astazi v-am prezentat in doua articole – 1, 2 – posibila carcasa a terminalului iPhone 5 pe care Apple ar urma sa il lanseze in toamna acestui an. Aceasta carcasa ne demosntreaza ca Apple intentioneaza sa schimbe destul de mult design-ul noului dispozitiv, iar modificarile nu se vor regasi doar la culoare sau felul in care este construita carcasa. Pentru inceput obseervati ca intreaga carcasa este despartita la mijloc de o bucata de aliaj si probabil Apple a inclus-o pentru a se asigura ca dispozitivul este indeajuns de puternic, ori poate vorbim doar despre o schimbare ce are legatura cu design-ul.

  Lasand la o parte bucata metalica a carcasei, daca va uitati in locatia camerei observati ca intre ea si flash LED exista o gaura foarte mica si se speculeaza ca acolo ar urma sa fie implementat unul dintre microfoanele utilizate de iPhone pentru a inregistra clipuri video care au calitate audio mult mai buna. Trecand apoi la partea inferioara a carcasei observam implementarea unui conector USB mic, mutarea portului audio la baza si implementarea unor grilaje noi pentru difuzoar/microfon, o miscare inedita din partea celor din Cupertino.

  Trecand acum la partea din fata observati ca Apple ar fi mutat camera frontala a terminalului deasupra difozorului, o miscare destul de ciudata avand  in vedere faptul ca la iPhone 4 si iPhone 4S camera functiona foarte bine in pozitia aleasa de Apple. Deocamdata vorbim doar despre prototipuri care au fost testate de Apple si pe langa modificarile de mai sus, se pare ca Apple ar fi legat antenele dispozitivului de carcasa din spate pentru a imbunatati semnalul, schimbarea venind dupa ce Apple facute altele asemanatoare in iPhone 4 si iPhone 4S.

  Noua carcasa a iPhone 5 va aduce destul de multe modificari si cred ca Apple va avea destule de prezentat la conferinta din Octombrie.

35 COMENTARII

  1. abia astept sa apara si-mi place ce aud/vad deocamdata mai putin partea cu acea bucata de metal pe spate; adica, ok, sa fie de metal, sticla sau ce vor ei (sticla ar fi ideala 8-> ) dar sa nu imparta asa spatele, sa-l lase dintr-o singura bucata, e mai simplu si mai elegant

    parerea mea

  2. Salut!

    Am si eu o mica intrebare, aqm 2 ore am descarcat de pe net un custom firmware 5.1.1 unactivated, ideea este ca dupa ce l am bagat in DFU mode s a instalat….apoi dupa instalare am obsrvat ca nu l pot activa telefonul….naspa!
    Utilizez un iPhone 4 cu gevey sim….am baseband-ul 02.10.04….dupa aceasta operatiune s a pastrat baseband-ul?
    Il pot activa printr un custome firmware cu sn0wbreeze?

    Multumesc!

  3. pare real, dar sigur ca nu este produsul final…. si nu cred ca apple ar modifica conector-ul la una mai mica… ca asa ar pierde din compatibilitate cu incarcatorile pentru idevice-uri aparute pana acum! si sunt sigur ca nu va face apple o prostie asa de mare sa nu creasca marimea numai in lungima si sa vedem un iPhone 4 lungit ca ar arata oribil si Johny Ive nu cred ca ar face un design asemanator la el…

  4. Acesta e noul iPhone in proportie de 0%. Cei din Cupertino au invatat foarte bine cum sa lanseze zvonuri false. In Octombrie totul va fi exact pe dos de cum ne-am fi imaginat. Apple se bazeaza pe elementul surpriza!

  5. Uitandu-ma la articolele astea gen “asa este posibil sa arate noul iPhone” ma gandesc ce ii mai umfla rasul pe cei care chiar stiu adevarul. Una peste alta carcasa este o corcitura cu un nokia din seria e, si cred ca e departe de a fi a unui viitor iphone

  6. Iar face lift la i4?? M-am saturat de i4..nu cred ca va semana..trebuie sa scoata ei ceva mai dragut..insa mai bine sa aiba marginile ca la i4,4s decat sa fie stil ipad.
    Totusi..eu cred ca ei mai scot si momeli ca sa zapaceasca lumea..

  7. Cred ca pe Ive il apuca crampele cand vede chestiile astea. Nu ar face un asemnea design…. E pur si simplu urat. Spatele trebuie sa fie dintr-o singura bucata. Decat asa mai bine sticla de la 4/4S. Decat schimbari in mai rau, mai bine deloc…. Sper totusi sa fie doar niste fake-uri si sa nu ne dezamageasca Apple in halul asta.

  8. Stati linistiti ca nu va arata asa noul iphone.mai tineti minte cate sute de stiri si poze au aparut inainte de lansarea la 4S? si toata lumea a ramas cu gura cascata cand au vazut un iphone 4 imbunatatit.Vom vedea cum arata la lansare, cei de la apple sunt foarte secretosi si stricti, nu cred ca poate fugi cineva din fabricile foxconn cu o carcasa…ca nu suntem in fabricile din Romania, unde se fura din toate directiile.

  9. ca sa zica nu modifica designul la telefon,sincer sa fiu mam plictisit de acesta combinatie sticla-aluminiu.Cu siguranță as dori ceva nou,sincer daca mă încanta așa mult modelul asta il țin dar cel nou as dori sa fie ceva nou

  10. luca, te contrazic, combinatia de sticla-aluminiu este un lux pe langa combinatia de plastic-plastic de la samsung & friends. e un alt feeling cand tii in mana un iphone 4 / 4s fata de orice plastic facut de orice alta companie. mai era unul de la nokia facut din metal.. si tot asa fain se simtea in mana. daca vrei plastic, renunta la apple