Prima Pagina Apple Saptamana viitoare Google va prezenta “viitorul” Google Maps

Saptamana viitoare Google va prezenta “viitorul” Google Maps

  In ultimele saptamani au aparut multe zvonuri care indicau faptul ca Apple va renunta la serviciul Google Maps in favoarea unui propriu. Aplicatia Maps ar urma sa fie serios modificata, iar serviciul celor de la Google va ramane doar o amintire pentru toti cei care aleg sa instaleze versiunea a sasea a iOS ce urmeaza sa fie lansata oficial undeva in toamna acestui an. Pana una alta, cei de la Google incearca sa ramane relevanti intr-un moment in care unul dintre cei mai importanti parteneri ai lor se pregateste sa ii paraseasca, asa ca saptamana viitoare compania va tine o conferinta in care va prezenta “viitorul” Google Maps.

At this invitation-only press gathering, Brian McClendon, VP of Google Maps and Google Earth, will give you a behind-the-scenes look at Google Maps and share our vision. We’ll also demo some of the newest technology and provide a sneak peek at upcoming features that will help people get where they want to go – both physically and virtually. We hope to see you there.

  Compania anunta ca va prezenta o tehnologie care va ajuta oamenii sa ajunga acolo unde doresc, atat virtual cat si fizic, iar conceptul se anunta a fi interesant. Desigur ca el nu va fi indeajuns de interesant pentru a convinge Apple sa nu renunte la serviciul Maps, insa aceasta despartire le va da multoraun nou motiv de a blama Apple pentru ca nu ofera aceleasi functii precum Google.

 • Teucul

  Asta nu inSeamna ca cei ce raman la 5.x vor beneficia de noul Google Maps, nu?

 • Depinde ce face Google cu el.

 • PegasosII

  Google Maps pe iPhone nu permite Navigarea pas cu pas pentru ca nu a permis Google treaba asta…de aceea Apple cu serviciul propriu de hărți va fi mult mai utilizabil
  Nu vad o pierdere mare renuntarea la Google Maps

 • drs

  Si vor blama apple pe buna dreptate. Google maps a ahuns unde e cu multi ani de munca, cartografiere, imagini satelit si street level iar apple probabil va oferi ceva similar doar pentru US, UK & friends iar noi vom ramane pe bara. Sper sa permita apple ca google sa aiba aplicatia maps in appstore

 • Vasi

  Nu se stie ce si cat s-a pregatit Apple pt asta….dar cred ca vor fi destul de competitivi daca isi permit sa faca pasul asta.

 • Claudiu

  Sunt de acord cu ce a scris Drs,in mod sigur cei care lucreaza pentru apple si vor face o aplicatie care sa inlocuiasca maps-ul celor de la google va functiona exact ca siri,adica numai in us,uk,germania,franta,japonia,pana sa ajunga sa fie functionala si pentru romania vor mai trece niste ani si daca asta se va intampla sunt multi care vor renunta,eu aproape ca nu folosesc deloc maps pentru ca folosesc cu succes navigon.

 • Leo

  Noul sistem de harti in iOS6 va fi inutil in Romania. Rugati-va sa dezvolte Google o aplicatie Maps gratuita pentru noul iOS, altfel ramanem doar cu aplicatiile GPS pe bani.

 • Jbfree

  Desi mi se pare aiurea renuntarea la google, nu vad motivul, totusi trecerea la alt sistem va creste vinzarile, din curiozitate, din indeminarea si talentul celor devla apple de a prezenta un produs, iar eu ca roman nu pot renunta la un device pt o app. Cei care se pling aici, mai ales texte “sa va rugati la dumnezeu” sper ca sint eu paranoia.