Saptamana viitoare Google va prezenta “viitorul” Google Maps

  In ultimele saptamani au aparut multe zvonuri care indicau faptul ca Apple va renunta la serviciul Google Maps in favoarea unui propriu. Aplicatia Maps ar urma sa fie serios modificata, iar serviciul celor de la Google va ramane doar o amintire pentru toti cei care aleg sa instaleze versiunea a sasea a iOS ce urmeaza sa fie lansata oficial undeva in toamna acestui an. Pana una alta, cei de la Google incearca sa ramane relevanti intr-un moment in care unul dintre cei mai importanti parteneri ai lor se pregateste sa ii paraseasca, asa ca saptamana viitoare compania va tine o conferinta in care va prezenta “viitorul” Google Maps.

At this invitation-only press gathering, Brian McClendon, VP of Google Maps and Google Earth, will give you a behind-the-scenes look at Google Maps and share our vision. We’ll also demo some of the newest technology and provide a sneak peek at upcoming features that will help people get where they want to go – both physically and virtually. We hope to see you there.

  Compania anunta ca va prezenta o tehnologie care va ajuta oamenii sa ajunga acolo unde doresc, atat virtual cat si fizic, iar conceptul se anunta a fi interesant. Desigur ca el nu va fi indeajuns de interesant pentru a convinge Apple sa nu renunte la serviciul Maps, insa aceasta despartire le va da multoraun nou motiv de a blama Apple pentru ca nu ofera aceleasi functii precum Google.