FAN Courier – SelfAWB este aplicatia care te ajuta sa afli rapid informatii despre coletul tau

  De doua zile Fan Courier, unul dintre cei mai mari curieri rapizi din Romania, are o aplicatie disponibila in App Store. Cu ajutorul ei puteti verifica rapid informatii despre un AWB, acesta fiind codul de expeditie a pachetelor voastre. Acelasi lucru il puteati face deja direct pe site-ul celor de la Fan Courier, insa acum aveti optiunea de a verifica totul direct din iPhone-ul vostru. Aplicatia este disponibila gratuit in App Store, insa nu are grafica nativa pentru tableta iPad.

FAN Courier este oriunde, cu placere. Acum si pe telefonul tau. Aplicatia FAN Courier iti permite verificarea statusului curent al unei livrari prin cautarea dupa numarul AWB si plasarea de comenzi. De asemenea, prin intermediul aplicatiei, poti sa ne contactezi si sa accesezi website-ul nostru. Toate acestea le poti utiliza intr-o aplicatie cu un design atractiv si usor de utilizat. Nu trebuie decat sa-ti salvezi datele de utilizator SelfAWB in sectiunea “Setari”.

Fiecare versiune a acestei aplicatii va cuprinde servicii si sectiuni noi pentru a putea fi alaturi de tine “Oriunde, cu placere”.

Pretul initial:
Numele:
FAN Courier – SelfAWB

Gratuit

s





Developer: Iulian Padurariu
Categoria: Utilities


Descriere: FAN Courier este oriunde, cu placere. Acum si pe telefonul tau.

Aplicatia FAN Courier iti permite verificarea statusului curent al unei livrari prin cautarea dupa numarul AWB si plasarea de comenzi.

De …


Dimensiunea aplicatiei este: 1.6 Mb


1 COMENTARIU