Apple urmeaza sa actualizeze intreaga linie de Mac-uri la WWDC 2012 in cadrul celei mai mari lansari simultane de produse Apple

  Dupa saptamani de zile in care am vazut diverse zvonuri legate de implementarea Retina Display-urilor in MacBook-uri impreuna cu procesoarele Intel Ivy Bridge, iata ca la WWDC 2012 totul ar putea culmina cu lansarea efectiva acestor noi produse. Apple ar urma sa prezinte 4 noi modele de Mac-uri si vorbim despre: un nou MacBook Air, un nou MacBook Pro, un nou iMac, iar la final raman micutul Mac Mini si Mac Pro, insa in momentul de fata nu se stie care dintre ele va fi actualizat.

  MacBook Air-ul ar urma sa ne aduca un Retina Display si componente interne noi, adica pe langa ecran Apple ar urma sa schimbe procesorul, placa grafica si probabil va oferi ceva mai mult RAM, insa noutatile se opresc aici. MacBook Pro-ul este al doilea produs actualizat, insa Apple ar urma sa lanseze doua versiuni ale Pro-ului cu ecran de 15 inch, acestea avand design modificat, Retina Display si componente interne noi. Deocamdata nu se stie ce se va intampla cu MacBook Pro-urile de 13/17 inch, insa presupun ca Apple le va modifica si pe acestea in intregul proces.

  Trecem acum la iMac pentru care vom avea componente interne noi, la fel ca in cazul Air-ului, insa nu se stie daca acest produs va avea Retina Display si, aparent, nu se va face vreo in ceea ce priveste design-ul, desi cred ca multi asteptau ceva nou. Despre Mac Mini si Mac Pro nu se stiu multe lucruri acum, ambele au nevoie de hardware nou si eu cred ca doar Mac Mini va avea sigur parte de un upgrade, insa nu ar fi exclus ca Mac Pro-ul sa primeasca putina atentie din partea Apple.

  La final va spun ca Apple ar urma sa lanseze cateva accesorii noi pentru produsele sale si vorbim despre posibile carcase, cabluri, tastaturi, un nou mouse, un nou trackpad, ori orice altceva. Speculatii exista destule in momentul de fata, acum ramane de vazut cate dintre ele se vod dovedi a fi adevarate si cum ne va uimi Apple la WWDC 2012.