Apple retrage Mac Pro-urile din stocurile magazinelor, pregateste lansarea unui nou model la WWDC 2012

  De peste doi ani de zile se asteapta lansarea unui nou model al Mac Pro si iata ca acest lucru ar putea avea loc chiar in cadrul WWDC 2012. V-am spus ieri ca acest produs ar putea fi inclus in lista Mac-urilor care ar urma sa fie actualizate la WWDC 2012, iar acum aflam ca Apple a retras stocurile de Mac Pro-uri din magazine inaintea evenimentului. Desi aceasta masura ar trebui sa fie necesara pentru a da oricui de inteles ca urmeaza lansarea unui produs nou, in sistemul de retail al Apple au fost descoperite cateva coduri de vanzare pentru un nou model al Mac Pro, deci lansarea noului model pare sigura.

MD770LL/A – K5BPLUS,BETTER, BTR-USA

MD771LL/A – K5BPLUS,BEST,BTR-USA

MD772LL/A – K5BPLUS,ULTIMATE,BTR-USA

  3 configuratii ale Mac Pro ar urma sa fie disponibile si ele ar putea aduce USB 3.0, conectivitate Thunderbolt, o noua serie de procesoare Intel Xeon E5 si cam atat deocamdata. Design-ul ar urma sa ramana neschimbat si un model al Mac Pro va fi special configurat pentru a profita de toate functiile OS X Server, deci vor exista noutati pentru toti cei interesati. Nu se stie deocamdata preturile la care ar urma sa fie disponibile aceste noi modele, insa probabil nimic nu se va schimba din acest punct de vedere.

Articolul precedentiOS 6 concept(Video)
Articolul următorAsphalt 7: Heat trailer prezentat de Gameloft(Video)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.