MountainLionCenter transfera Notifications Centerul din OS X Mountain Lion pe iPhone si iPad, este disponibil in Cydia

  In OS X Mountain Lion Apple va implementa Notifications Centeru-ul din iOS, iar in acest articol v-am explicat modalitatea prin care se va face totul. Practic Apple va implementa Notification Center-ul intr-o laterala a ecranului, noi avand acolo disponibile toate notificarile pe care aplicatiile le trimit. Pentru ca Notifications Center-ul din iPad nu este chiar atat de grozav, un dezvoltator de tweak-uri pentru Cydia s-a gandit sa lanseze MountainLionCenter care aduce in iPad stilul de prezentare a Notifications Center-ului de pe Mac. Practic pe iPad aveti posibilitatea de a afisa Notifications Center-ul intr-o laterala a ecranului, deci nu veti mai deschide micuta fereastra de notificari chiar in centrul ecranului tabletei.

MountainLionCenter is a tweak for the iPad which brings the notification centre style from mountain lion to the iPad. Simply swipe from the right of the screen with two fingers to reveal notification centre wherever you are. This tweak includes some other nice additions such as banners which take up the full width of the screen.

  Avand in vedere ca intregul Notifications Center se va muta in partea dreapta a ecranului, activarea sa se va face folosind un swipe cu doua degete si dupa ce il activati veti avea in continuare afisate toate elementele status bar-ului din iOS. Tweak-ul este extrem de interesant si cred ca foarte multa lume il va utiliza vand in vedere ca el ne permite sa afisam pe iPad Notifications Center-ul intr-un mod mult mai util. Pe iPhone el este inutil si sper ca gestul de activare sa fie modificat pentru a oferi utilizatorilor un mod mai simplu de a accesa interfata.

  MountainLionCenter este disponibil gratuit in Cydia, insa el functioneaza numai pe iOS 5.1.x.