Prima Pagina Apple Noul CEO Samsung si relatia sa speciala cu Apple

Noul CEO Samsung si relatia sa speciala cu Apple

  Incepand de astazi Samsung Electronics are un nou CEO in persoana lui Kwon Oh-hyun, actualul sef al diviziei de componente si business din cadrul Samsung Group. Partea interesanta a instalarii noului CEO sta in faptul ca el a avut multe interactiuni cu cei de la Apple si ar avea o relatie destul de stransa cu cei din Cupertino. Noul CEO va conduce si vechea divizie care vinde componente in valoare de aproape 10 miliarde de dolari catre Apple si s-ar putea sa vedem o schimbare in atitudinea companiei fata de partenerii sai.

The South Korean group named Kwon Oh-hyun as its new CEO. Currently head of Samsung’s components business, which oversees chips and display, Kwon cemented Samsung’s position in memory chips, where it has almost 50 percent global market share, and expanded into non-memory, or logic chips, which now account for 40 percent of Samsung’s overall semiconductor revenue… Under Kwon, Samsung became the sole supplier of the mobile processors that power Apple’s iPhone and iPad – rival products to Samsung’s own Galaxy and Note. The 59-year-old former engineer, who studied electrical engineering at Seoul National University and Stanford, has also led a restructuring of Samsung’s LCD flat-screen business.

  Stiti cu totii ca Samsung si Apple au multe procese deschise in instante de pe intregul glob si ca aceste dispute legale s-au dovedit a fi extrem de benefice pentru coreeni. Desi deocamdata nu se stie ce schimbari va face noul CEO, exista posibilitatea ca ambele companii sa ajunga la un acord cu privire la incheirea proceselor, avand in vedere stransele legaturi cu noul lider al Samsung Electronics. Apple este unul dintre cei mai profitabili parteneri ai Samsung si procesele sigur nu influenteaza in bine relatia dintre cele doua companii, deci poate in viitor se vor imbunatati multe lucruri.

  • Dan m

    Ai “comis-o din nou” “Apple este unul dintre cei mai profitabili parteneri ai Apple” , banuiesc ca este unul din ce mai profitabili clienti ai Samsung :))), nu-i nimic, importanta este stirea nu caligrafia ei. Numai bine zaone

  • alex razvan

    din pct meu de vedere….poate se vinde samsung nu neaparat ca seamana cu apple si ca vai am auzit de samsung ca se cearta cu apple, se vinde sau cel putin de aia am cumparat eu si sgs1 si sgs2 ptr ca investesc in publicitate aici in romania.eu nu prea am vazut …deloc…reclama apple.daca exista in romania imi cer scuze…dar…eu nu am vazut. acum posed iphone 4s dar nu ptr ca se cearta cu samsung ptr ca am fost curios sa vad si eu ce poate un telefon aproape dublu ca pret decat sgs2.

  • Soulyd

    @Alex Razvan, nu stiu de unde ai luiat 4s la dublu pret fata de sgs2, dar sgs2 la lansare avea pret in jur de 2.300-2.500 Ron si iPhone 4s era la 2900-3500 16-32gb… ideea este ca te-ai convins ca este mai bun nu? Cel putin eu m-am convins trecand pe 4 de la sgs1