Prima Pagina Apple Pana in 100.000 de tablete iPad vor “invada” aeroporturile americane si vor...

Pana in 100.000 de tablete iPad vor “invada” aeroporturile americane si vor fi disponibile pentru pasagerii care asteapta in terminale

  SUA este tara in care iDevice-urile fabricate de catre Apple sunt cele mai populare si tot acolo au fost instalate primele standuri care contin celebrul produs al companiei din Cupertino. OTM Management, o companie care detine 150 de restaurante in 9 aeroporturi din SUA, a decis sa lanseze un program prin care a instalat in terminalele aeroporturilor tablete iPad ce vor putea fi utilizate de pasagerii care asteapta acolo. Tabletele vor fi accesibile  oricui si vor permite navigarea pe internet, comandarea de mancare din restaurante, probabil folosirea diverselor aplicatii si multe altele.

  Tabletele vor fi accesibile gratuit, insa utilizatorii le vor putea folosi numai in locul in care vor fi montate si vor fi supravegheati cu ajutorul camerelor din terminale, deci dispozitivele nu vor putea fi distruse fara a atrage atentia. OTM intentioneaza sa instaleze intre 25.000 si 100.000 de tablete iPad in aeroporturi pentru pasageri si speranta este ca ei sa le foloseasca pentru a comanda mancare din restaurantele companiei. Deocamdata doua aeroporturi din SUA le au instalate si se pare ca programul pilot a avut succes din moment ce OTM a decis sa il extinda in alte aeroporturi.

 • Dan Cristian

  Uite o idee care as vrea sa o vad si in aeroporturile din europa:d

 • Aurelian

  In Europa nu o sa vedem asa ceva atata timp cat umbla liberi pe intreg continentul, ciorile din Romania si Bulgaria.

 • Jbfree

  Da ca in state aia au cea mica criminalitate din lume, NOT. Haha ce gindire de musama.

 • Asas

  Terminati mai cu NOT… e un spirit de turma, a inceput unul si toti papagalii dupa el! Imi pare rau ca e off-topic dar nu ma pot abtine. Suna penibil, in opinia mea si in opinia, cred, a multora. 🙂

 • Vasi

  Cine e inceput cu NOT…io niki n-am auzit pana acum… :)))
  Legat de americani…om avea noi ciuda pe ei, dar acolo e alta lume, alt trai, alta viata. Ideea cu iPadurile… 10+

 • Claudiu daniel

  Asa e Jbfree !! Dar oricum sunt cu pana la 30 de ani inaintea multor tari din Europa !! Dar nici atat de rasisti nu putem fi !!

 • Just cool. O idee naturala.

 • Marius

  Au si ei “baietii destepti”… Partea proasta este ca se devalorizeaza produsul, daca il vei gasi la fiecare colt de strada. La noi si in Bulgaria se poarta dotarea scolilor cu calculatoare vechi de 10 ani, la pret de Alienware.