Prima Pagina Apple Noul MacBook vs vechiul MacBook Pro – o posibila lista de specificatii

Noul MacBook vs vechiul MacBook Pro – o posibila lista de specificatii

  Astazi a aparut un zvon care sugereaza faptul ca Apple ar urma a renunte la MacBook Pro-ul cu ecran de 17 inch si ar putea introduce un nou MacBook care ar urma sa poarte numele New MacBook si ar fi disponibil in 2 versiuni cu ecrane de 13/15 inch. Acest MacBook ar urma sa aiba un ecran cu aceleasi dimensiuni precum MacBook Pro-urile, insa ar urma sa aiba un design mult mai subtire, ar urma sa aiba Retina Display, o baterie cu aproximativ 20% mai mare si acelasi pret precum actualele versiuni ale MacBook Pro.

  Daca va uitati la tabelul de mai sus veti observa ca foarte putine lucruri diferentiaza cele doua produse care sunt vandute la exact acelasi pret si strategia aceasta de marketing pare a fi greu de crezut. Noul MacBook ar urma sa aiba specificatiile de mai sus, dar spre deosebire de MacBook Pro ar urma sa vina fara unitate optica si cam aici sa opresc diferentele importante. Practic, conform analistilor americani, Apple ar urma sa lanseze un nou MacBook care va costa la fel preucm MacBook Pro-ul, dar ar avea specificatii mult mai bune.

  Din punctul meu de vedere zvonul este fie gresit fie complet fals deoarece introducerea unul predus in conditiile explicate mai sus pare imposibila.

 • crocodilu

  2880×1800 pe 15”….cum o sa functioneaze asta pe un OS cum este acum Lion/Mountain Lion ? 😀

 • Cu spor. Va fi ceva de genul iPad 3, adica va arata frumos dar cand il pui la treaba va sughita intens.

 • Bogdan

  iPad 3 sughiță intens?

 • foxilla

  Sunt convins, ca de fiecare data, se intrec in a uimi fanii!

 • crocodilu

  zaone, n-ai inteles, nu ma refeream la performante, ci cum o sa arate ?

  Fiecare mac se va livra cu o lupa mare sau se va schimba sistemul radical astfel marirea rezolutiei sa nu aiba efect asupra dimensiunii obiectelor ci doar asupra calitatii lor ? aka vectorial…

 • buhuhu

  Nu as mai da bani pe niciun calc de la apple (asa zisele produse “premium”),

  Imi iau un pc si pun ,acos fara probleme daca chiar imi trebuie.

  Ma bucur ca cei de la apple fac bani pe seama oamenilor “cool”

 • Victor Bulgar

  @crocodilu, vor face ca si la iPhone 4 si iPad 3, acelasi sistem cu grafica 2@. Va arata la fel la dimensiuni, rezolutie dubla la ppi.

 • Sherman

  Sincer fara unitate optica si daca are si carcasa basita din policarbonat sa stea acolo!
  Mai bine imi iau un air.