Ce te determina sa faci update la cea mai recenta versiune a iOS?

  Chitika, celebra companie care analizeaza modul in care utilizeaza posesorii de iDevice-uri aplicatiile instalate in propriile terminale, spune ca 83% dintre iDevice-urile disponibile acum pe glob au iOS 5.x instalat. Dintre acestea, 58% ruleaza iOS 5.1.1(care este disponibil de aproximativ o luna), 15.5% ruleaza iOS 5.1, 8.52% ruleaza iOS 5.0.1, 1.26% ruleaza iOS 5.0, 15.46% ruleaza iOS 4 si doar 1.27% ruleaza iOS 3 sau o versiune mai veche. Practic intre 150 – 200 de milioane dintre iDevice-uri ruleaza iOS 5.x si vorbim despre o rata de adoptie extrem de mare, comparativ cu Android OS, Windows Phone, BlackBerry OS, sau alte sisteme de operare.

Based on these statistics, it is evident that users of Apple mobile devices are, as a group, much quicker to upgrade their software when a new release touts new features, rather than security fixes, despite their importance. However, it does seem that auto-update options and automated reminders on these devices are highly effective for those who wish to be as up-to-date as possible.

  Cei de la Chitika spun ca functiile noului iOS au convins sute de milioane de posesori de iDevice-uri sa il instaleze si in mare parte ei au dreptate, avand in vedere ca in iOS 5 Apple a implementat foarte multe functii extrem de utile. In general eu fac update la o versiune recenta a iOS numai atunci cand exista o solutie de jailbreak disponibila pentru ea, exceptie fac versiunile beta importante pe care le instalez din curiozitate. Nu obisnuiesc sa fac update la o versiune importanta a iOS daca functiile nu ma conving, insa chiar daca ele sunt importante uneori le inlocuiesc cu tweak-uri doar pentru a mentine jailbreak-ul.

  Pe voi ce va motiveaza sa faceti update la o anumita versiune a iOS?