Prima Pagina accesorii Dausen lanseaza un pico-proiector interesant pentru terminale iPhone(Video)

Dausen lanseaza un pico-proiector interesant pentru terminale iPhone(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zrYiMeH9Z0c[/youtube]

  De ani de zile utilizatorii cer implementarea pico-proiectoarelor in terminale iPhone, insa Apple nu considera ca un asemenea dispozitiv isi paote gasi locul in terminalele sale. Acest refuz al celor de la Apple de a oferi o asemenea functionalitate le-a permis dezvoltatorilor de accesorii sa lanseze produse foarte interesante, cel prezentat de Dausen fiind unul dintre ele. Pico-proiectorul Dausen incoporat intr-o carcasa pentru iPhone este capabil sa afiseze imagini preluate din iPhone la o rezolutie de 640 x 320 pixeli la 70 inch distanta de dispozitiv si cu 1000:1 contrast.

  Avand in vedere ca aceasta carcasa nu preia energie de la iPhone, probabil va intrebati ce autonoime are ea. Ei bine in carcasa se gaseste o baterie de 2200 mAh care ofera o autonomie de 3 ore atat pentru proiector cat si pentru difuzorul incorporat care beneficiaza de un amplificator audio de 0.5W. Deocamdata pico-proiectorul celor de la Dausen nu este disponibil pentru comanda/pre-comanda, nu se stie cat va costa, insa voi reveni cu un articol de indata ce el este disponibil.

 • Daniel

  De când am văzut un astfel de prototip acum câțiva ani într-un număr al revistei Connect, m-am întrebat care îi este rostul. Încă mă întreb. Îl consider ca fiind încă unul din acele dispozitive create pentru a se demonstra că tehnologia permite, în schimb, complet nefolositor.

 • Alexandru Dordea

  @Daniel: Nu cred ca a fost pentru home useri. In schimb la nivel corporate e genial, eu abia il astept… Decat sa scoti mereu mufa de proiector, conectezi notebook-ul care il cari cu tine, scoti jucaria, prezinti si pleci. Super !

 • Claudiu daniel

  Super ! Mie mi-ar fi foarte folositor mai ales cand sunt in deplasare! Fiecare ar nevoi diferite !!

 • Luca

  eu in schimb il vad foarte util,împreuna cu aplicatiile tv.Pleci in vacanza sau mai stiu eu unde u ai un tv poți vedea un film,meci de fotbal film din AppStore etc.Dar as mai aștepta pt a deveni mult mai performante cu o rezoluție mult mai buna si o autonomie mult mai mare

 • Daniel

  @ Alexandru Dordea: Nu vorbesc din punctul de vedere al unui home user. Folosești un proiector pentru că îți proiectează pe o suprafață generoasă, îndeajuns de mare pentru ca persoanele căroara le prezinți să poată înțelege fără dificultăți. Dacă suprafața proiectată de el consideri că este suficientă pentru a nu mai conecta notebook-ul la un proiector, ghici ce?! Imaginea proiectată de el este mai mică decât display-ul tău de la notebook 😉 Care îi este rostul?