TVLocker adauga o noua animatie pentru blocarea iDevice-ului tau

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dIfSrPA6j6U[/youtube]

  TVLocker este un tweak publicat in cursul acestei zile in Cydia, iar cu ajutorul sau putem modifica animatia care este rulata in momentul in care blocam un iDevice. Animatia rulata de TVLocker este asemanatoare cu introdusa pe platforma iOS de TV Tube Sleep(prezentat in clipul video de mai sus) si practic veti vedea pe ecranul iDevice-ului vostru tot ceea ce vedeti atunci cand inchdieti un televizor vechi. TVLocker nu este primul tweak de acest gen din Cydia, insa el ar trebui sa fie comaptibil cu iOS 5.x, deci il puteti incerca.

  TVLocker poate fi instalat din repo-ul BigBoss al Cydia.

UPDATE: Instalarea tweak-ului v-ar putea aduce in situatia de a face restore.

14 COMENTARII

  1. deci l-am pus pe itouch 4,ios 5.0.1 si acum nu mai pot debloca device-ul…imi apare o linie alba sau un punct alb in centrul ecranului,dar nu stiu ce sa fac….nu imi merge butonul home,deci hard sleep nu intra in discutie,ce as putea face…..
    ps: muzica merge non stop:))
    help!

  2. Nu instalati prostia asta !!Zaoane ai facut ce-l mai prost lucru ca ai facut articolul asta ,am avut aceiasi problema ca eSascha .L-am facut sa mearga dar nu mai merge jailbreak-ul acum si am decodarea cu SAM!!

  3. Pana la urma l-am facut sa mearga si am pus din nou jailbreak-ul.Un sfat prietenesc este sa nu mai instalati tweak-uri de genu, deoarece sunt la prima versiune si au o gramada de bug-uri care va poate afecta idevice-ul intr-un mod neplacut..

  4. Pt cei care au probleme asemanatoare ca mine,folosind ispirit ( ithemesky.com ) puteti sa stergeti tweak-ul atunci cand dispozitivul e conectat prin cablu .. atentie,este necesara parola ssh ( pentru cei care nu o stiu,se poate folosi ifunbox pentru aflarea ei)