TVR Info Video, o decizie proasta privind aplicatia din App Store si moartea DolceTV

  Testand astazi aplicatia TVR Info Video am observat ca dezvoltatorii care au conceput-o s-au gandit sa-si bata putin joc de cei care au facut jailbreak propriilor iDevice-uri, interzicandu-le sa vada un stream live al TVR Info. Nu stiu daca televiziunea romana i-a contactat pe cei de la Direct One sa faca aplicatia sau acestia din urma au facut-o din proprie initiativa, insa decizia de a bloca accesul celor cu jailbreak mi se pare a fi stupida. Intr-o tara in carea extrem de multi posesori de iDevice-uri au jailbreak, implementarea acelei optiuni nu isi are rostul, mai ales ca aplicatia este disponibila gratuit in App Store. Aplicatia TVR Info ofera aces la stream-ul video, asa ca o puteti incerca daca sunteti vreodata interesati sa vedeti pe ce sunt cheltuiti banii vostrii la TVR.

  Cu ocazia aceasta le multumesc celor de la TVR pentru ca ma forteaza sa caut diverse stream-uri pe internet pentru a vedea meciul Germania – Portugalia. Le multumesc pentru vanzarea drepturilor de televizare a meciurilor importante catre Dolce si le spun de pe acum ca voi face trecerea de la RDS la Dolce cand vor incepe sa zboare porcii.

  In aceeasi idee a deciziilor proaste anunt, pentru cei care inca nu stiau, “moartea” dolcetv.ro pentru platforma iOS. Daca acum cateva luni de zile cei de la Dolce, Romtelecom, ofereau optiunea de a viziona TV Live de pe iDevice-uri, acum totul a disparut, ei preferand sa instaleze flash playere in locul celor compatibile cu iOS. Nu cred ca se va lua decizia revenirii la vechea formula, insa cu ocazia aceasta puteti sa le multumiti tuturor celor de la Romtelecom pentru ca ei sunt “plini” de idei grozave.