Prima Pagina Apple iOS 6 build 10A5316k compatibil cu iPhone 3GS si Safari 6 ar...

iOS 6 build 10A5316k compatibil cu iPhone 3GS si Safari 6 ar urma sa fie lansate la WWDC 2012 + posibile link-uri pentru download

  Stim sigur ca iOS 6 urmeaza sa fie prezentat in cadrul WWDC 2012 si, daca istoria se va repeta, Apple ar urma sa lanseze prima versiune beta a sa imediat dupa incheierea keynote-ului de deschidere. Cu doar o zi inaintea inceperii acestuia, iata ca pe internet apare o serie de link-uri care par a fi fost special facute pentru a permite dezvoltatorilor sa descarce prima versiune beta a iOS 6. Deocamdata link-urile nu sunt active, insa ele redirectioneaza utilizatorii catre portalul Apple dedicat dezvoltatorilor, deci par sa fie reale.

  Partea cea mai interesanta este ca iOS 6 ar urma sa fie disponibil pentru iPhone 3GS, lucru pe care putina lume il credea posibil. Acest dispozitiv are peste 2 ani vechime si ar urma sa fie scos de pe piata din toamna, deci decizia de a oferi iOS 6 pentru el este ciudata. iPad 1 si iPod Touch 3G nu intra in categoria dispozitivelor care ar urma sa ruleze iOS 6, deci pastrarea iPhone 3GS in lista dispozitivelor compatibile ar putea fi schimbata pana la lansarea oficiala. Daca totul este adevarat sau nu vom afla abia maine seara.

  Nu uitati ca maine incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro sa discutam/urmarim tot ceea ce se va prezenta la WWDC 2012.

Third-generation iPad
– Consumer: Wi-FiWi-Fi + Cellular (GSM)WiFi + Cellular (CDMA)
– Enterprise: Wi-FiWiFi + Cellular (GSM)WiFi + Cellular (CDMA)

iPad 2
– Consumer: Wi-FiWiFi + 3G (GSM)WiFi + 3G (CDMA)Revised Wi-Fi
– Enterprise: Wi-FiWiFi + 3G (GSM)WiFi + 3G (CDMA)Revised Wi-Fi

iPhone
– Consumer: 4S4 (GSM)4 (CDMA)3GS
– Enterprise: 4S4 (GSM)4 (CDMA)3GS

iPod touch
– Consumer: 4th Generation
– Enterprise: 4th Generation

Apple TV
– Consumer: 2nd Generation3rd Generation

Other iOS
– iOS 6 Beta Guide (PDF)
– Installing Apple TV Software (PDF)

Safari 6
– Consumer: – Safari 6 Developer Preview for LionUninstaller

 • catalin

  Si ce sa inteleg, care ar fi interesul lor pentru a da release numai pentru 3gs si ipad1? doar sa testeze utilizatorii mai vechi, si daca vor exista probleme, pana la urma n-o fi capat de tara, importat e sa nu existe probleme pe terminalele mai noi 🙂 Mi se pare umpic ciudat.. Si oare care ar fi imbunatatirile aduse?

 • Pai pe iPad 1 nu mi s-ar parea ciudat sa-l ofere….avand in vedere ca un iPhone putea avea 2 update-uri majore(iPhone 3G:iOS2,3,4, iPhone 2G:iOS1,2,3)

 • adyjulian

  Daca merge cum mergea ios 4 pe iPhone 3G inseamna ca o fac intentionat sa ii oblige pe cei cu 3GS sa faca upgrade…

 • Andrei Savescu

  Din câte am înțeles de pe diverse site-uri inclusiv idevice iphone 3GS mergea prost si cu iOS 5. Nu vreau sa îmi imaginez cum va merge cu iOS 6…

 • Andi

  Cred ca o sa renunt la ipad 1 si o sa iau un ipad mini

 • Anitaxx

  Pe iPod touch 3G, ios 5 se misca perfect..

 • Natanael

  iOS 5.0.1 merge f bine pe iPhone 3GS. Cel puțin în cazul meu.

 • cosmin

  @ZAONE de unde luam si noi iOS 6 Beta Guide (PDF) sa ne uitam peste el ?

 • Nu este deocamdata, maine apare. Oricum va fi disponibil doar pentru developeri.

 • Jbfree

  Pe 3gs ios 5 toate versiunile de pina acum se misca excelent, nu sint diferente fata de i4 la fluiditatea sistemului. Asa cum ms anunta ca w8 nu va fi pretentios la hardware probabil si ios6 va fi ceva mai simplu si mai binevoitor cu resursele. Mie unul mi se pare gresita evolutia os-urilor spre cit mai mult mai mare, gen samsung 2 gb de ram, n nuclee spatiu.

 • Anitaxx

  +1 jbfree , nu are de ce sa se miste mai prost, in afara de cantitatea ramului, dar chiar si asa, are 120 mb liberi cand nu e nicio aplicatie deschisa.

  nu imi spuneti de cei 200 mhz in plus, ca rezolutia dubla ii mananca direct.

 • eqro

  Avand in vedere ca 3gs-ul e pe site-ul oficial , e normal sa functioneze ios 6; si totusi e un telefon construit excelent in comparatie cu 3g. E destul de potent; fara jb cu winterboard, activator, si alte tweekuri se misca ca i4. (din experienta).