iOS 6 build 10A5316k compatibil cu iPhone 3GS si Safari 6 ar urma sa fie lansate la WWDC 2012 + posibile link-uri pentru download

  Stim sigur ca iOS 6 urmeaza sa fie prezentat in cadrul WWDC 2012 si, daca istoria se va repeta, Apple ar urma sa lanseze prima versiune beta a sa imediat dupa incheierea keynote-ului de deschidere. Cu doar o zi inaintea inceperii acestuia, iata ca pe internet apare o serie de link-uri care par a fi fost special facute pentru a permite dezvoltatorilor sa descarce prima versiune beta a iOS 6. Deocamdata link-urile nu sunt active, insa ele redirectioneaza utilizatorii catre portalul Apple dedicat dezvoltatorilor, deci par sa fie reale.

  Partea cea mai interesanta este ca iOS 6 ar urma sa fie disponibil pentru iPhone 3GS, lucru pe care putina lume il credea posibil. Acest dispozitiv are peste 2 ani vechime si ar urma sa fie scos de pe piata din toamna, deci decizia de a oferi iOS 6 pentru el este ciudata. iPad 1 si iPod Touch 3G nu intra in categoria dispozitivelor care ar urma sa ruleze iOS 6, deci pastrarea iPhone 3GS in lista dispozitivelor compatibile ar putea fi schimbata pana la lansarea oficiala. Daca totul este adevarat sau nu vom afla abia maine seara.

  Nu uitati ca maine incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro sa discutam/urmarim tot ceea ce se va prezenta la WWDC 2012.

Third-generation iPad
– Consumer: Wi-FiWi-Fi + Cellular (GSM)WiFi + Cellular (CDMA)
– Enterprise: Wi-FiWiFi + Cellular (GSM)WiFi + Cellular (CDMA)

iPad 2
– Consumer: Wi-FiWiFi + 3G (GSM)WiFi + 3G (CDMA)Revised Wi-Fi
– Enterprise: Wi-FiWiFi + 3G (GSM)WiFi + 3G (CDMA)Revised Wi-Fi

iPhone
– Consumer: 4S4 (GSM)4 (CDMA)3GS
– Enterprise: 4S4 (GSM)4 (CDMA)3GS

iPod touch
– Consumer: 4th Generation
– Enterprise: 4th Generation

Apple TV
– Consumer: 2nd Generation3rd Generation

Other iOS
– iOS 6 Beta Guide (PDF)
– Installing Apple TV Software (PDF)

Safari 6
– Consumer: – Safari 6 Developer Preview for LionUninstaller