Prima Pagina Apple Apple lanseaza o noua linie MacBook Air cu procesoare Ivy Bridge

Apple lanseaza o noua linie MacBook Air cu procesoare Ivy Bridge

  In conformitate cu zvonurile publicate pana acum, Apple tocmai a anuntat o actualizare a actualei linii de MacBook Air-uri, modificarile avand legatura numai cu hardware-ul inclus, Retina Display-ul lipsind cu desavarsire. Practic cei de la Apple au implementat procesoarele din seria Ivy Bridge cu frecvente standard de pana la 2.0 GHz si turbo boost de pana la 3.2 GHz, USB 3.0, un chip grafic mai bun, o camera FaceTime 720p, si cam atat.

  Noile Mac-uri vor fi disponibile la preturi incepand cu 999$, in functie de ce spatiu de stocare au inclus, insa din pacate nu vor avea si Retina Display-uri.

 

  • Valy

    Daca mi se permite o opinie. Ar fi pus ei retina dar rularea unui joc la rezolutia aia l ar fi facut de nejucat. Si atunci vin toti si zic nu e bun apple nu merge bine raman la …( laptop …) meu. Totusi 1600 x xxxx ar fi mers. Sa vdm ce scoate si sony si in ce directie ne indreptam.

  • Tentativa

    @valy deci daca apple-u nu e bun, atunci ce e bun ? Windows-ul ? Winndows-ul cu aplicatiile lui jalnice care si pe i7 990x de blocheaza instant ? cu interfata demodata, aceeasi din 1998 incoace, atat ca au schimbat layoutirle la ferestrele deschise ?