Apple prezinta noua aplicatie Maps a iOS 6

  De cateva saptamani de zile se zvoneste ca Apple urmeaza sa prezinte o noua aplicatie Maps pentru iDevice-uri si iata ca in aceasta seara o avem disponibila. Aplicatia foloseste hartile speciale ale companiei, ea are un modul 3D, are un sistem de navigatie turn-by-turn, afiseaza informatii despre trafic, afiseaza informatii despre incidente si va poate calcula singura ruta in cazul in care traficul este ingreunat.

  Daca pana acum nu ati fost impresionati, atunci va anunt ca aplicatia aceasta afiseaza informatii chiar si in LockScreen, iar Siri poate fi utilizat pentru a cauta locatii sau a ne directiona catre un anumit restaurant. Informatiile din lockscreen se actualizeaza in timp real, ca si cum am folosi aplicatia cu terminalul decodat, deco avem tot ceea ce ne trebuie fara a debloca dispozitivul.

   Daca totusi nu sunteti impresionati de aplicatie, atunci va prezint functia FlyOver. Aceasta functie va permite sa vizualizati un modul 3D al hartilor disponibile in aplicatie si daca va uitati la pozele din acest articol veti intelege de ce sistemul este extraordinar. Apple a folosit elicoptere si avioane pentru a face module 3D ale oraselor si ele arata extraordinar. Utilizatorii pot face zoom pentru fiecare parte a hartii si pot vedea imagini aproape reale ale locatiei respective.

  La final ramane sistemul de navigatie turn-by-turn care este diferit de cele clasice disponibile pana acum, insa functioneaza cel putin la fel de bine.