Iata toate orasele in care puteti utiliza functi FlyOver a aplicatiei Maps din iOS 6

  FlyOver este o noua functie a aplicatiei Maps care permite posesorilor de terminale iPhone 4S si tablete iPad 2/3 sa vada modele 3D a oraselor, si aici nu vorbim despre desene ci despre imagine reale ale cladirilor din respectivele orase. Functia este disponibila doar pe 3 dispozitive momentan, insa nu trebuie sa va faceti prea multe griji deoarece nu pierdeti absolut nimic pentru ca Apple nu a reusit sa fotografieze indeajuns de multe orase deocamdata. Mai jos aveti listate toate orasele in care puteti utiliza FlyOver si observati ca multe capitale importante nu se regasesc in ea.

Chicago

Copenhagen

Los Angeles

Miami

Montreal

Sacramento

San Francisco

Seattle

Sydney

18 COMENTARII

 1. Ohhh yeah asta da lovitura,e valabilă in 3 orașe amarate si ne este prezentată in toată lumea ca o funcție revoluționara,încă un pumn de praf in ochi made by Apple….

 2. eu nu stiu la ce va asteptati voi avand experienta cu siri. la anul o sa ne prezinte in conferinta inca 5-10 orase si va fi mare update.

 3. Astia de la Apple sunt nesimtiti. Au facut acum cu noua aplicatie Maps cum au facut si cu Noul iPad cand au prezentat ca merge pe retelele 4G dar de fapt nu au spus ca e valabil doar in SUA. De ce nu au spus cand au prezentat aplicatia Maps ca functia FlyOver este valabila doar pentru 9 orase? Numai in astea 9 orase se vinde iPhone si iPad? Ar trebui sa reduca din pretul idevice-urilor acolo unde nu sunt valabile toate functiile lor. Nu mi se pare normal ca toti sa plateasca acelas pret dar numai o parte, in special SUA, sa aiba parte de toate functiile.

 4. Avand in vedere cu cAte firme de navigatie “colaboreaza”… Este chiar de ras ceea ce prezinta ei in chetiile astea … In ios 25 va fi toata lumea … Daca nu cumva celelelate firme vor face chestia asa inainte … Si aici ma astept la goagle sa faca treaba asta avand in vedere ca au toata lumea cu goagle maps …

  Doar marketing si nimic pe bune … Astept ziua cand marketingul se va ridica si la nivelul functiilor sau invers … :)))))

 5. oare update la IOS 6 pe 3gS nu este facut datorita maps? sa ii forteze pe toti sa renunte la vechiul serviciu oferit de google?

 6. eu cred ca maps -ul din ios 6 se va imbunatati foarte repede si sa recunoastem este mult mai tare ca google maps. iar pentru cel care nu este multumit de siri . ce experienta ai vrea sa ai de la siri decat cea de asistent? pe bune este magnifica aplicatia decat balaria aia de la android unde vb. aia park e robot si nu o persoana.

 7. Lasati fratilor ca o sa apară jailbreak pe iOS 6 si o sa ne putem pune 100 de google maps .Dacă astia de la Apple nu stiu decât de SUA si câteva tari de pe glob RUSINE SA LE FIE

 8. Ma iameni, google maps merge perfect si in Safari, ce va tot agitati? Nu va place moul maps, vom avea google maps fara probleme.

 9. Pun pariu ca sala a aplaudat frenetic la prezentarea functiei, parca sunt platiti sa faca figuratie in sala..
  Nesimtiti..ar trebui dati in judecata peste tot unde nu merge functia si ai fac atata reclama..