Sistemul de navigatie turn-by-turn al aplicatiei Maps din iOS 6 va functiona numai pe iPhone 4S, iPad 2 si iPad 3

 

  Ati asteptat cu nerabdare sistemul de navigatie turn-by-turn al companiei Apple? Daca da atunci am niste vesti proaste pentru cei care nu detin iPhone 4S, iPad 2 si iPad 3. Conform site-ului Apple, acest sistem de navigatie va fi disponibil numai pentru acele 3 dispozitive si pentru viitoarele care vor fi lansate anul acesta si anul viitor. Niciun alt iDevice lansat inainte de iPad 2 nu va fi compatibil cu acest sistem si nu cred ca Apple va schimba ceva pentru ca in toamna va fi lansat iPhone 5 si compania va trebui sa vanda multe dispozitive.

Some features may not be available in all countries or all areas. Flyover and turn-by-turn navigation will be available only on iPhone 4S and iPad 2 or later. Cellular data charges may apply.

  Aseara v-am spus ca nici sistemul FlyOver, functia de afisare 3D a hartilor, nu va functiona decat pe cele 3 dispozitive, deci daca nu aveti unul dintre ele nu veti putea beneficia de toate noutatile aplicatiei Maps. Exista posibilitatea ca prin jailbreak sa obtinem acces la acele functii, insa deocamdata nu se stie nimic sigur. Daca doriti sa aflati cum se descurca aplicatia Maps din iOS 6 in fata Google Maps, atunci va recomand sa cititi acest articol.

35 COMENTARII

  1. Deja incep sa imi indrept atentia spre un terminal cu android…. M-am cam saturat de “santajul” asta practicat de apple: Dragi detinatori de iphone, avem ios6 , care are multe functii noi, dar daca vreti sa le utilizati tre sa cotizati 5-700 de euro la noi ca sa va luati si ultimul model de telefon. Dar noi, apple, comercializam in continuare 3gs-uri, iar banii care i-ati dat anii trecuti pe i4 nu au fost buni.

  2. Da, siri doar pe iPad 3.
    @NerviiMei: Buna alegere, acolo terminalele mai vechi de 2 ani nici nu pupa cea mai recenta versiune a Android, deci pe termen lung iesi mai castigat, NOT.

  3. hai zaone lasa-ma si cu apple ca deja a inceput sa mi se ia si chiar am fost un semi-fan. turn by turn nu are nevoie de quad core. e o functie care merge pe amarate de gps-uri de 2 lei. prostii sa cumpere in continuare apple pe post de accesoriu cum il purta udrea la vot. cand imi pica i4 voi cauta un telefon in alta parte nu la apple

  4. Exista root si exista xda-develepor,si exista custom roomuri:),sunt “updaturi” si in lumea android.Dar decat ca apple cu updaturiile astea gen praf in ochi e mai ok un custom room

  5. @ zaone: da, dar macar acolo nu trebuie sa astept o solutie de JB de la un ingamfat ca ionic , pentru a putea modifica ce vreau eu in terminalul proprietate personala.
    Zaone, esti cam sensibil la subiectul android.
    P.s. Nu mai pupa ele update-uri dar poate fi instalat cu forta din alte surse.
    P.s. 2 Nu tin un telefon mai mult de 2-3 ani.

  6. Crezi tu ca poti modifica ce vrei, fara root nu poti modifica chiar atat de multe precum crezi. Da, sunt sensibil pentru ca se crede ca sistemul ala e atat de liber si customizabil, cand in realitate ai nevoie de root, fisiere modificate si alte prostii. Pe HTC ONE X nu puteam afisa procentajul bateriei ca nu avea optiune in sistem, pe SGS 3 nu puteam forta aplicatia nativa de mail sa imi ia doar utlimele mailuri, sunt foarte multe minusuri si acolo.

  7. @Daddy: Sunt, trebuie sa treci prin 30 ca sa ajungi la ceva care chiar sa mearga si cand ajungi acolo trebuie sa il modifici iar, o porcarie si mai mare.

  8. Cred ca Apple cam asi bat joc de oameni cu iOS 6 adică i4 neverlocked luat nou in Decembrie deja e bătrân pentru acele updaturi majore din iOS 6 Doamne ce am ajuns
    Lasa de dorit un următor iPhone pe viitor păcat . Bft tuturor cu noul iOS

  9. Da eu nu zic nu,in android iti cam prinzi urechile daca nu sti ceva programare si alte cele,nu e ca la apple,apesi un buton si gata ai jailbreack:),dar in final rezultatul e ok,in general cei de la cyanegenmod sunt cele mai stabile romuri,eu unu sunt dezamagit deja de politica apple

  10. Da zaone cu root dar root exista pentru toate terminalele android si dacă nu le sunt oferite updateuri la ultima versiune de soft prin root poți instala ce ai tu nevoie,acolo merge orice aplicație pe mai toate versiunile de soft,nu ca aici ni se oferă cică sute de updateuri,genul butoane rotunjite si sunet schimbat când se trimite un email,dar telefonul tau nu poate suporta mega updateurile astea,bai mă lași….
    Am iPhone 4 si de la 5.1.1 vad ca se misca ca un 3GS ,in benchamrkuri scot mai puțin cu 30 la suta fata de versiunea 5.0,special ne ingreuneaza deviceurile ca sa cumpărăm noile modele,chiar jecmaneala pe fata….

  11. Eu tocmai mi’am instalat iOS 6 beta 1 pe iPhone 4’ul meu. Primul lucru pe care l’am observat este ca semnalul este scazut (aveam 4-5 liniute acuma am 2-3). UI-ul este schimbat foarte putin in camera, settings si cateva aplicatii native, aici fiind vorba de status bar si bara micuta de la jos de la camera, aplicatia weather, music, sau keypadul din Phone. Maps’ul nu m’a dat pe spate chiar de loc dar ceea ce m’a surprins placut a fost noul user interface din iTunes si AppStore. Alte detalii o sa va zic dupa ce apuc sa mai caut noutatile din noul iOS.

  12. Nu este nevoie sa incerci foarte multe ROM-uri pentru a gasi unul OK. Exista CyanogenMod, facut de un colectiv de baieti priceputi, compilat pentru o gama larga de telefoane, cu extrem de multe imbunatatiri si facilitati. L-am folosit cu succes pana sa trec la iPhone. Just google for it …

  13. Corect Voyo, apple chiar dezamgeste grav de tot, nu e mai presus de samsung, nu da 2 bani pe terminalele vechi. Iti limiteaza intentionat ca sa le cumperi ultimul model. Si sa fim seriosi, parca prezinta la teleshoping, 200 functii noi 😐 bai ori sunt eu tampit ori mi se pare ca astia rad de noi si fac misto de noi. Si cand ii vezi pe toti spalatii aia pe creieri din sala de prezentare cum tipa ca au modificat butonul de la camera, e de speriat. 200 modificari ? schimbi culoare la banner si aia e modificare? Vreau cineva sa-mi numere mai mult de 5 modificari improtante care te ajuta cu ceva la ios 6? Turn by turn care merge doar pe i4s in sus ? Siri doar i4s in sus ?
    Android clar e in fata si aduc modficari cu adevarat importante si aia nu se lauda, am adaugat 10 milioane de moficari AMAZING !!!!

  14. Zaone, poti sa faci un articol in care sa ne anunti daca icloud tabs, merge si de pe safari on windows ? adica deschid un tab un safari windows 7 , pot sa continui pe safari iphone/ ipad ? te rog fa un articol !

  15. Eu zic ca e simplu :). Vrei android, ia-ti tata android. Vrei iOS, ia-ti iOS si nu mai da din gura atata :). Zici ca va obliga aia sa le luati telefoanele.

  16. Eu când intru in maps îmi apare 3D cu gri (inactiv) apoi când se încarca hartile, dispare si rămâne doar sageata pentru locatia curenta.

  17. Mda.
    Din ce in ce mai putine schimbari, toate jenante pentru un update major.
    Macar ios5 a venit cu iMessage si cloud sync.
    Ios6, inteleg ca e doar beta, dar nu are nimic, absolut nimic important

    Sau trebuie sa fim “OMG, am alt telefon, au schimbat background-ului” …. PAC imi iau alt telefon, apple rulles!!!
    Sa fim seriosi, noua aplicatie Maps trebuia adaugata in AppStore si cam atat; nu scos un alt update major de system de operare!

    Am un 3G pe care il tin de amintire, are peste 3 ani, merge impecabil cu 3.1.3 si cu igo turn by turn de n-are aer! Plus ca are hartile la zi!

    Sper sa mai deschida lumea ochii, iar astia de la apple sa schimbe macazul …

    Ps nu ma intereseaza vreo comparatie cu android, ce fac aia e treaba lor, pe mine ma deranjeaza ca celor de la apple nu le deloc de noi …
    Parerea mea…

  18. Imi mai da o eroare cand incerc sa intru in facetime din settings si inca o eroare cand incerc sa deschid draw something free si imi iese din aplicatie.
    Banuiesc ca baietii destepti de la apple “vad” problemele pe care le avem in beta si le remediaza, ca doar d-aia e beta.
    Revenind la erorile alea le mai intampina cineva? Multumesc.