Trezeste-te dimineata pe acordurile melodiei preferate cu ajutorul aplicatiei Clock

  Folosesc aplicatia Clock pentru a ma trezi zilnic si uitandu-ma prin ea am observat ca Apple a inclus acum optiunea de a seta o melodie care sa ruleze in locul sunetului obisnuit de alarma. Practic daca setati ca terminalul sa va trezeasca la o anumita ora, el va rula melodia voastra preferata in locul unei alarme disponibile deja in iOS. Daca nu aveti melodii cumparate sau copiate in iDevice-ul vostru, atunci aveti optiunea de a cumpara orice doriti prin intermediul iTunes Music Store-ului.

  Tweak-uri din Cydia aduc in iOS 5 aceeasi functionalitate, insa incepand cu iOS 6 veti putea folosi aceasta functie fara a mai face jailbreak.

16 COMENTARII

  1. Am avut un Nokia 6060 prin 2006 care facea chestia asta cu orice mp3 copiat in telefon. E bine ca a ajuns si ifonul in 2012 sa faca la fel. O sa fie multi care o sa apese pe butonul ala de Buy More Tunes …multi …de asta are nevoie Apple

  2. Eu am un iPad 2 cumparat acum 2 luni, iar telefon am un Galaxy S2 dar nu imi vine sa cred ce se scrie aici. Adica la un iPhone alarma ceasului desteptator nu poate fi o melodie care o vrei tu? De fapt acum m-am uitat mai atent la iPadul meu si nici macar nu am gasit functia de ceas desteptator. Pe zi ce trece iOS-ul asta ma dezamegeste cumplit. De fapt cel mai tare ma deranjeaza faptul ca esti inchis in tarcul numit appstore si itunes si de asemenea este o experienta groaznica sa navighezi pe net fara suport flash player.

  3. tocmai de asta nu prea o sa auziti manele ca sonerii pe iphone, ca manelistii cu ceafa groasa nu stiu sa-si faca jailbreak, iar cei care stiu sa faca jailbreak nu-si pun manele.
    that’s why i love apple world!

  4. nu inteleg acest articol. cu siguranta puteam pune orice melodie din telefon ca ton la alarma fara jailbreak si fara nimic….inca din iOS 3.1.3 stiu sigur ca se putea

  5. Se poate și acum (în iOS 5) și se putea de mult. Zaone, ia orice iPhone și vezi. (uitasem că se poate, nu am schimbat niciodată melodia pt. alarmă).
    Să nu mai zic că nici nu trebuie să cumperi melodiile respective, îți trebuie doar un progrămel de conversie și gata…(nici măcar nu cred că intră la categoria de piraterie chestia asta).

  6. Am uitat să menționez: mi se pare cea mai mare prostie să cumperi și melodiile de apel, chiar dacă ai cumpărat melodia originală din iTunes. E exagerat chiar și pentru Apple..:))

  7. exista unlimtones pt tonuri de apel … gasesti orice melodie ca ton de apel sau poti sa ti-o creezi tu daca ai melodii in telefon …

  8. Clock -> edit -> selectezi alarma -> Sound -> selectezi melodia pt alarma si voila 🙂 … iOS 5.0.1 … nu am schimbat niciodata alarma dar niciodata nu e prea tarziu :))

  9. Sau luati Sleep Time pt 3 lei … este cel mai misto program pt a te trezi dimineata… te monitorizeaza toata noaptea (iti urmareste somnul si ti-l arata intr-un grafic) iar dimineata stie momentul potrivit in care sa te trezeasca fresh (ii dai un interval maxim de 30 minute in care el sa ia decizia de a te trezi) .. si DA .. are functia de a-ti seta ca alarma orice melodie din telefon.
    enjoy 🙂