Prima Pagina Apple Zilnic Apple trimite cate o notificare pentru fiecare persoana de pe glob

Zilnic Apple trimite cate o notificare pentru fiecare persoana de pe glob

  Nu stiu daca ati prins aceasta informatie in cadrul feed-ului live publicat de mine aseara, insa va spun acum ca in fiecare zi serverele Apple trimit cate o notificare pentru fiecare persoana de pe glob. 7 miliarde de notificari pleaca spre o parte dintre cele 650.000 de aplicatii care sunt disponibile in App Store si vorbim despre o cifra enorma de notificari trimisa zilnic. Cei de la Apple spun ca au trimis pana acum 1.5 trillioane de notificari, adica 1.500 miliarde, insa daca facem un calcul simplu, aflam ca in fiecare luna compania trimite aproape o septime din cifra totala trimisa pana acum, deci pana la sfarsitul anului Apple va aduna 3 miliarde de notificari trimise catre toate iDevice-urile sale.

  Nu stiu cate companii se pot lauda cu asemenea cifre care denota faptul ca utilizatorii si dezvoltatorii stiu sa ii foloseasca API-urile si gasesc aplicatiile cu adevarat utile.

 • Jbfree

  Te-ai cam incurcat la cifre la sfirsit.

 • De ce?

 • claudiu91

  mi se pare mai mult a fabulatie… dar in fine nu pot sa demonstrez asta… dar nici ei nu cred ca pot sa demonstreze:)

 • claudiu91 nu este nici o fabulatie. Un calcul simplu: Angry birds lanseaza sa zicem acuma un nou update. Are cateva zeci de milioane de download-uri deci daca trimite o notificare la toti automat in cateva secunde se trimit cateva zeci de milioane de notificati. Si asta printr-o singura aplicatie la un singur update.

 • Toma

  @George: Plus alte sute de aplicatii care te spameaza cu notificari.