Companiei Apple ii este refuzata cererea de blocare a vanzarii Samsung Galaxy S III in SUA

  Saptamana trecuta Apple a depus la o instanta din SUA o cerere de adaugare a terminalului Samsung Galaxy S III unui proces existent in care companai din Cupertino acuza Samsung de incalcarea unor brevete de inventie cu terminalul Galaxy Nexus. Cererea prevedea si impunerea unui ordin de restrictie a vanzarii noului smartphone in SUA pana la terminarea procesului dintre cele doua companii. Astazi magistratul care judeca respectivul caz a respins cererea companiei Apple, afirmand ca adaugarea terminalului la un proces existent ar aglomera prea mult intreaga actiune si ar genera o posibila amanare a judecarii sale.

  Desigur ca aceasta infrangere nu elimina posibila impunere a unei restrictii de vanzare in viitor, insa acest lucru nu poate fi facut pana pe 21 iunie, data la care Samsung Galaxy S III va fi lansat in SUA. Apple poate intenta o actiune separata prin care sa ceara interzicerea vanzarilor, insa procedurile vor dura luni de zile si Galaxy S III-ul va fi pus de mult in vanzare pana cand un judecator va avea ocazia de a asculta primele pleadoarii ale avocatilor.

16 COMENTARII

  1. :)) S-au saturat si aia de Apple si procesele astea rizibile.
    Au pierdut mult aici pentru ca pana iese iphone 5 sau reusesc sa blocheze S3ul vor fi deja foarte multi care au cumparat S3ul prinsi in contracte pe 2-3 ani, astfel ca destul de putini vor mai cumpara iphone 5.

  2. Mai bine s-ar lasa de procese si ar pune osul la treaba la iPhonul ala ca parca vad ca iar e o dezamagire cum a fost 4S(chiar daca sunt persoane ca noi care il cumpara):)

  3. orice ar scoate apple in materie de telefoane si nu numai, nu va esece(cum ar zice eminenta eba) oricum toti il vor cumpara indiferent de pret dar sa nu uitam ca apple nu scoate orice, oricum si la voia intamplarii.ei au scos mereu ceva high end iar calitatea si designul produselor sunt peste tot ce este la ora actuala pe piata.nu prea vad rostul ca apple sa interzica vanzarea telefoanelor SG 3 in SUA deoarece nu stiu cati de multi vor cumpara acest telefon la fel cum au facut cu iphone 4/4s el fiind dupa mine un telefon neatragator si ca design si calitativ vorbind asa ca nu stiu cati dintre americani vor face cozi interminabile pentru cumpararea noului SG 3

  4. Mie personal, mi se pare ca se cam plafoneaza in actiunile astea in instanta, cu pretexte avocatesti. Cand de fapt, adevarata lor problema cu S3-ul este ca jucaria chiar e potenta si le cam mananca din piata. Mie personal chiar imi place cum arata S3-ul, nu am nici o problema cu forma si nici cu marimea lui. Am fost de cateva ori la Emag si la Orange si m-am jucat cu el si am ramas impresionat de cum se misca si de display. Am Iphone 4 si o sa mai astept pana in toamna sa vad ce o sa mai scoata Apple, daca e tot o dezamagire ca si 4S-ul o sa iau in considerare varianta cu S3 de la Samsung. Si in final pot sa zic ca-s foarte dezamagit de Ios 6 si de limitarile fortzate pt Iphone4. Nu aveam nevoie de Siri care oricum pt. romanica e o gluma proasta, dar la hartile alea 3 D chiar visam de pe vremea cand se auzeau zvonurile alea cu preluarea de catre Apple a firmelor alea suedeze sau daneze de cartografiere 3D. Si daca nici aia nu se poate ca, vezi Doamne, nu tzine hardware-ul, macar navigatia aia turn by turn puteau sa o lase. Nu cred ca aia ingroapa chiar asa scula. In fine politica Apple de prostire si manipulare a maselor, chestie de care mie unu, mi s-a cam luat…

  5. Aaa, si inca o chestie, de care am uitat e si limitarea Face Time pt. 3g la Iphone 4, o chestie care m-a sictirit maxim si despre care chiar nu cred ca ingropa Iphone-ul, in fine… Seara faina !

  6. @Onyx … asta e … si eu mi-as fi dorit sa am aplicatia Maps pe iPhone 4 si Facetime in 3G … nici nu vreau sa mai aud de iOS 6 ( sa nu mai vorbim de culorile pe care le intalnim in settings / Phone s.a.m.d … )

  7. O prostie sa ceara interzicerea vanzarii pt niste motive ca cele invocate
    Mai bine ar trata toti clientii la fel si am beneficia toti de telefoanele pe care le platim