Samsung a fost amenintata de catre avocatii Apple cu un ordin de restrictie impotriva vanzarii Galaxy S III in SUA

  Zilele trecute v-am spus ca Apple intentioneaza sa ceara o interzicere a comercializatii Samsung Galaxy S III in SUA, introducand la o instanta o cerere prin care doreste sa includa terminalul celor de la Samsung intr-un proces aflat deja pe rol. Apple a cerut celor de la Samsung sa nu puna Galaxy S III-ul in vanzare incepand cu data de 21 iunie, coreenii au refuzat, iar acum avocatii celor din Cupertino au amenintat ca vor introduce o cerere de restrictie  temporara a vanzarilor terminalului in cazul in care Samsung nu va amana lansarea.

Josh Krevitt, a lawyer for Cupertino, California-based Apple, told Koh he was considering filing a request for a temporary restraining order in the interest of blocking sales of the Galaxy S III before its scheduled release in the U.S. this month… Krevitt said a court order temporarily barring Galaxy S III sales in the U.S. will create “a mechanism to allow the court to decide this issue before the launch.”

  Cererea celor de la Apple de a include Galaxy S III intr-un proces existent va fi judecata abia dupa 21 iunie, iar avocatii companiei au gasit o portita legala prin care pot “forta” instanta sa se pronunte mai repede asupra ei. Desigur ca totul depinde de bunavointa celor de la Samsung si de argumentele pe care acestia le vor aduce pentru a se apara de acuzatiile de incalcare a brevetelor Apple, iar daca apararile lor nu vor fi suficiente, atunci in SUA Samsung Galaxy S III ar putea fi temporar interzis.

  Cei de la Samsung au spus ca Apple nu ar fi capabila sa concureze cu noile functii ale Galaxy S III-ului, insa realitatea este ca acele functii nu sunt inovative sau extraordinare. Sansele ca Apple sa obtina o interzicere a comercializarii acestui produs sunt mici, insa mai multe vom afla in saptamanile urmatoare.