Un purtator de cuvant al Apple confirma lansarea lansarea unor noi modele iMac si Mac Pro care vor avea design modificat

5

  Dupa WWDC 2012 foarte multi utilizatori au aflat cu surprindere ca Apple nu intentioneaza sa schimbe design-ul iMac/Mac Pro-ului, primul ramanand cu configuratia hardware veche de mai bine de un an de zile. Cey de la New York Times au spus ca unul dintre membrii echipei de conducere a Apple a declarat ca anul viitor compania va lansa design-uri noi pentru aceste produse, iar un purtator de cuvant al companiei a confirmat stirea pentru cei de la Forbes.

An Apple spokesman just told me that new models and new designs of the Mac Pro, as well as the iMac desktop, are in the works and will likely be released in 2013. 

  Practic Apple nu lasa in urma unele dintre cele mai importante produse ale sale si anul viitor urmeaza sa prezinte cateva update-uri interesante. Deocamdata nimeni nu stie cum vor arata noile iMac/Mac Pro, insa avand in vedere ca o buna parte dintre anunturile de la WWDC 2012 se stiau de luni de zile, cred ca vom afla rapid si cum vor arata noile Mac-uri.