Prima Pagina Apple Dev Team va lansa o solutie de jailbreak pentru iOS 6 care...

Dev Team va lansa o solutie de jailbreak pentru iOS 6 care va fi dedicata doar dezvoltatorilor

  Zilele trecute v-am spus ca MuscleNerd a reusit sa faca jailbreak noului iOS 6 pe iPod Touch 4G, insa v-am spus ci ca dezvoltarea unei solutii publice pentru acest sistem de operare nu va fi usoara. Ei bine se pare ca MuscleNerd a reusit sa rezolve rapid problemele, astfel ca acum cateva minute a anuntat ca Dev Team va lansa o solutie de jailbreak pentru iOS 6, insa ea va fi dedicata doar dezvoltatorilor. Presupun ca totul se bazeaza pe anumite privilegii pe care dezvoltatorii le au cu ajutorul conturilor lor, deci vorbim despre o solutie de jailbreak care nu va fi utila publicului larg.

  Deocamdata nu se stie cu ce terminale va fi compatibila solutia de jailbreak, insa presupun ca este vorba despre toate cele care au chip A4, iar iPhone 4S, ipad 2 si iPad 3 vor fi excluse. Cand va fi lansata aceasta solutie de jailbreak, presupun ca va functiona prin redsn0w, insa mai multe va voi spune de indata ce ea va fi disponibila.

 • Rely

  Mare greseala cred ca au fost prea entiziasmato de ios 6.0

 • Bibeca

  Un client Apple, care si-a cumparat recent noul MacBook Pro, a descoperit in cutie, pe langa laptopul sau, un card al unui muncitor de la Foxconn – fabrica din China in care se asambleaza terminalele Apple

 • Bibeca

  Cardul ii apartine, se pare, muncitorului care a ambalat laptopul si care ar putea plati scump pentru imprudenta sa. Pe card apar scrise, in limba mandarina, cele 13 reguli de baza de la Foxconn

 • Bibeca

  Potrivit traducerii facute de Gizmodo, in prima parte sunt 4 elemente de baza pe care trebuie sa le aiba orice muncitor Apple

 • Bibeca

  1. Disciplina.
  2. Ordine.
  3. Organizare/Eficienta.
  4. Curatenie.

  Etica muncii este descrisa apoi in urmatoarele 5 puncte.

  1. Intotdeauna sa fii pregatit pentur provocarile care pot aparea la serviciu.

  2. Intotdeauna sa ai un plan pe baza caruia sa actionezi.

  3. Pregateste solutii alternative pentru problemele care pot aparea.

  4. Da randament 110%.

  5. Bucura-te de roadele muncii tale si tinteste mai sus cu fiecare ocazie.

  Foxconn este o companie foarte controversata pentru modul in care isi trateaza angajatii despre care s-a scris ca sunt exploatati si fortati sa lucreze 60 de ore/saptamana pentru salarii foarte mici. La Foxconn s-au sinucis 18 muncitori, iar in ultimii ani s-a decis montarea unor plase speciale pe toate cladirile din fabrica.

  Potrivit unui reportaj facut de televiziunea americana ABC News intr-una dintre uzinele Foxconn care asambleaza terminale iPad si iPhone, muncitorii dorm cate opt in camera in interiorul fabricii, lucreaza in schimburi de cate 12 ore, insa sefii fabricii spun ca imbunatatesc mereu conditiile de munca si cresc salariile.

  Angajatii lucreaza in schimburi de 12 ore si pot lua de doua ori pauza de masa cate o ora, pranzul servindu-l intr-o cantina gigantica si platesc pentru el 0,8 dolari.

 • Pingback: redsn0w 0.9.13 dev 1 a fost lansat de Dev Team, face jailbreak pentru iOS 6 | iDevice.ro()

 • @Bibeca: Aia e etica fabricii Foxconn, Apple si Foxconn nu sunt una si aceeasi.