Apple vrea ca producatorii de masini sa implementeze butoane in volane pentru a actiona Siri, producatorii nu stiau nimic?

  In cadrul WWDC 2012 Apple a prezentat functia Eyes Free a Siri care le va permite posesorilor de automobile sa controleze asistentul cu ajutorul unui buton care urmeaza sa fie implementat in butoanele volanelor anumitor modele de automobile. Apple a afirmat ca 9 producatori de automobile sunt pregatiti sa sustina proiectul, cei de la Fast Company au luat legatura cu ei si cativa dintre ei nu stiau prea multe despre planurile companiei din Cupertino.

Audi told Fast Company, which contacted all nine carmakers mentioned by Apple, that it was not sure if the project could be completed in a year. A Chrysler spokesman said the company did not have any plans to announce anything.Toyota was equally as vague: “(T)here are no particular applications planned at this time.”

  Avand in vedere informatiile oferite de catre fabricantii de automobile, exista doua posibile explicatii: fie Apple le interzice sa dea informatii in legatura cu proiectul, fie compania americana a facut niste afirmatii fara sa aiba o baza pentru ele. Personal cred ca ne aflam in prima situatie, compania Apple oferind pana acum date certe pe care le coroborase cu partenerii sai, deci implementarea Eyes Free-ului in masini este destul de certa, in opinia mea.