Prima Pagina Cydia LSiPadBright iti permite sa modifici din lockscreen luminozitatea ecranului tabletei iPad

LSiPadBright iti permite sa modifici din lockscreen luminozitatea ecranului tabletei iPad

  LSiPadBright este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia, iar cu ajutorul sau puteti administra din lockscreen luminozitatea ecranului propriei tablete. De indata ce instalati tweak-ul din Cydia veti instala in LockScreen un slider care va permite sa modificati foarte simplu si usor luminozitatea ecranului tabletei voastre. Tweak-ul este facut doar pentru cei care vor sa aiba totul in fata lor fara intreprinda actiuni cat timp tableta este blocata, deci probabil multi il vor trece cu vederea.

Only for iPad. Ever wanted to simply adjust the brightness of your iPad’s display from the LockScreen? Then this is a tweak for you. It is dead simple.

  LSiPadBright este disponibil gratuit in Cydia.

 • Julian

  Vaaaai, ce minunatie…:(
  Adevarul este ca “meeeeerita” sa faci JB numai pentru tweak-uri de genul…, din Cydia. Si mai ales “sa poti sa le accesezi din lockscreen”….
  Cata tristete!!!
  …Si cand te gandesti ca multi isi cumpara si folosesc tableta mai mult pentru “twix”-urile astea…Si se mandresc cu ele….:)))

 • Hybrid

  @julian pe unii chiar ii ajuta .,, nu iti place nu comenta

 • Julian

  @hybrid
  Eu cred ca tocmai de aceea poti comenta articolul! Nu trebuie neaparat sa-ti placa – este libera exprimare.
  Iar altii (sa spunem cei neutrii) sa citeasca in aceiasi masura, parerile pro si contra.

 • Libertatea de exprimare e inteleasa prost in Romania. De unde stii tu pentru ce isi cumpara oamenii tablete iPad? Stai tu cu nasul in ele cand le folosesc sau cand le cumpara? Tweak-urile sunt utile pentru unii, nu-ti plac, treci peste ele, nu fa pe-a carcotasul ca n-are nevoie nimeni de trolli.

 • Julian

  Am observat clar vehementa din raspunsul tau, care sigur are de-a face cu celalalt post al meu, pe care ori l-ai sters, ori nici macar nu l-ai publicat, probabil a deranjat cam mult. Asta e, nu pot fi toti de acord cu tine 🙂 , iar asta se observa din multe reply-uri pe care le dai, de genul acesta, multora dintre cititori.

 • Carcotasi exista pe toate drumurile, oameni care au ceva de spus… se gasesc mai greu.

 • Julian

  Exact cum am scris mai sus! Nu are rost sa repet. Vad ca incet-incet iti iei dreptul de a comenta doar tu articolele pe care le postezi (a se vedea incepand de la titlurile lor , pana la…”eu nu cred ca va fi asa”, “eu cred ca va arata asa…”) iar “oameni care au ceva de spus” se inghesuie sa-ti dea dreptate; “carcotasilor” …. li se mai sterge cate-un post… 🙂