In iOS 6 aplicatiile Phone si Contacts iti permit sa cauti contacte in baza unui numar de telefon

  iOS 6 este disponibil in versiune beta de mai bine de o saptamana si instalandu-l presupun ca unii dintre voi au descoperit ca acum aplicatiile Phone si Contacts va permit sa cautati contactele din agenda in baza unui numar de telefon. Din pacate a fost nevoie de 6 versiuni ale iOS pentru ca Apple sa implementeze aceasta functie in iPhone-ul sau, si asta in conditiile in care compania a primit cereri de acum cativa ani. Din pacate direct din dialer nu veti putea tasta o parte a unui numar de telefon pentru a primi sugestii din agenda de contacte, deci totul se rezuma la aplicatiile mentionate anterior.

  Presupun ca in viitor dialer-ul aplicatiei Phone va avea aceeasi functionalitate, insa cred ca abia in iOS 7 o vom afea disponibila.

Thanks to Dennis.

14 COMENTARII

  1. gresit.. de ce ar fi folositor sa tastez numarul in agenda si sa imi dea sugestie?ca si cum imi da cineva numarul si eu voi vedea ca il am trecut in agenda..dar primul lucru care il faci cand vrei sa formezi un numar care nu il ai in agenda sau nu esti sigur daca il ai, il formezi la dialer.. si atunci era mai ok sa iti dea sugestia atunci,

  2. Dragii mei. Luați orice versiune iOS si tastatura numărul in dealer si o sa vedeți ca îți apare numele persoanei dedesubt. Acum au integrat chestia asta in contacte, dar ea exista deja

  3. Acum in dialer daca treci nr. complet iti apare daca il ai in agenda.
    Intr-adevar era mult mai ok sa-ti dea aici sugesti, chiar cu primele cifre …

  4. wow ce inovatie ce uniq android face asta de la v1.6 parca… deci daca in ritmu asta merge cu updaturile inseamna ca peste 5 ani vom aveam un bluetooh functional sau wi-fi direct pe ios… ceea ce e sad in fine american shit .. stupid shit .. au ramas in urma si parca refuza sa isi updateze softu sa faca tot ce poate sa faca si un nokia n 70 ex usb storge..

  5. Pe Windows mobile era implementata aceasta funcție de acum vreo 10 ani. In Cydia oare nu găsim en tweak care sa facă asta?

  6. Eu cred ca nu pot, nu ca nu vor. Anumite chestii generează conflicte (presupun) si nu își bat capul. Zaone nu iti plac deloc commenturile mele, aa? Unul il aprobi , unul nu.

  7. @Romeo Mihociu: Functia aia e veche, eu vorbeam de afisarea unei liste de contacte cand tastezi partial un numar, asa cum e la aplicatia Contacts.@Florin: Tu faci o confuzie, reciteste ce am scris in comentariul asta.

  8. adica pana acum nu se putea asta … f interesant si mai zice lumea ca apple face chestiile de baza sa mearga bine si apoi trece la altceva

  9. Afisarea unei liste prin tiparirea partiala a unui număr se face la Nokia de mulți ani. Tipaream 0744 si de ex la nokia e63 îmi apareau toate ne ce începerii cu cifratia 0744 . E jenant ca Apple se trezeste așa târziu , mă mir ca nu i-a dat Nokia in judecată pt patronate furate. Căci treaba asta la baza este patent Nokia , căutati pe Google si o sa vedeți ca așa este.

  10. mi-ar placea daca in contacts alaturi de nume ar fi si nr de telefon.sau stie cineva vreun tweak in cydia care sa faca treaba asta?