Prima Pagina aplicatii Tepe cu aplicatii din App Store : Microsoft Word 2012

Tepe cu aplicatii din App Store : Microsoft Word 2012

  Dupa Cydia de ieri, astazi am pentru voi o aplicatie care este mult mai scumpa, dar care pretinde a fi o versiune pentru terminale mobile a celebrului program Microsoft Office 2012. Din descrierea aplicatiei aflam ca pe iDevice-uri vom avea exact acelasi set de functii precum in versiunea pentru Mac OS X a Microsoft Word 2012, insa realitatea este complet diferita. Aplicatia este dezvoltata de o companie care pare sa produca jocuri de tip sport, iar pretul de 7.99€ este suficient de mare pentru a aduna destui bani in contul dezvoltatorilor inainte ca Apple sa afle ce vinde.

  Dupa ce faceti efectiv achizitia si deschideti aplicatia observati ca nimic din ceea ce descriu dezvoltatorii nu are legatura cu realitatea, dar asemenea lucruri devin din ce in ce mai comune in App Store. In concluzie, nu cumparati aplicatia Microsoft Word 2012, deoarece ea este nimic mai mult decat o teapa.

 • djcata

  s-a cam ales praful de appstore-ul cu care se tot lauda apple … oare nu le zice nimeni ,nu face nimeni o plangere impotriva lor

 • Boboc

  Astia de la Apple devin penibili cu aplicatiile acceptate in AppStore.
  Cum mortii lor pot accepta aplicatii cu astfel de nume? Oare nu au auzit de copyright???

 • Incep sa o dea nasol si astia. Asa incep toti…

 • Daniel

  Ar trebui să adauge un filtru cu acces la o bază de date cu mărci înregistrate pentru a le interzice dezvoltatorilor să folosească nume ale unor branduri deja cunoscute sau poate mai puțin cunoscute. Dar nu putem exclude posibilitatea ca deținătorii acolor branduri să intenteze procese împotriva Apple pentru că acceptă aplicații cu acceași denumire ca a lor și astfel le denigrează imaginea companiei și a produselor.

 • iCristo

  Nu prea pricep cum face apple verificarile, acum 3 luni am pus o aplicatie in app store si a fost rejectata de 3 ori pana au pus-o in vanzare, ba ca am folosit cuvantul ” prick”, ba ca suport site-ul nu era activ( asteptam activarea de la host, m-au intarziat cu vreo 2 sapt), adica mi-a dat impresia ca aceste aplicatii sunt totusi verificate de oameni, nu de niste programe.

 • victor0987

  A incercat-o efectiv cineva?

 • Daddy

  Pacat,numai e SJ cu mana de fier,se alege praful,pacat

 • Apple..si ei sunt tot niste hoti la randul lor..scopul lor e sa prosteasca lumea si sa scoata banu..

 • Yoyo

  Stau eu asa si ma intreb,daca sunt atat de corect astia de la apple,oare cum aproba ei asemenea aplicatii.
  In momentul cand vine o aplicatie cu numele de microsoft word 2012 oare ce poate fi,un joculet,o tema?De ce nu se mai autosesizeaza si sa opreasca aceste tepe de aplicatii,daca le folosea cineva numele lor,pfoai de capul meu ce procese intentau,cereau suspendarea pe viata a tuturor produselor…
  Eu acum sa fi fost microsoft ce i-as mai fi dat in judecata pe apple,si cati bani as cere….
  Ieri eram apostrofat de Inegalabilul KFF si de alti,aplicatia cydia este ok din punctul lor de vedere,si ca cine isi ia teapa cu acea aplicatie nu merita sa aibe iphone,pfoai de capul meu….Ai putea stimabile sa ne dai un raspuns si aici?

 • Relu

  Eu am raportat la pranz aplicatia..

 • victor0987

  @Yoyo, daca te uiti putin mai atent ai sa vezi ca aplicatia a aparut in appstore pe 16 iunie, adica ieri, inca nu a cumparat-o nimeni si nu a aparut nici o caracterizate, nu stie nimeni exact ce face dar toti presupun, daca tu vrei sa faca exact ce face pe calculator e problema ta. Despre aplicatia Cydia si cele care imprumuta nume din Cydia e alta poveste. Daca eu ca posesor de iphone fac jb, adica sparg sistemul, sau mai precis trag teapa celor de la apple, atunci nu am dreptul sa ma plang daca Cydia din appstore nu e Cydia pentru ca din punct de vedere a celor de la apple si a celor ce nu fac jb Cydia si implicit twickurile din ea nu exista, daca eu am luat teapa crezand ca in appstore am sa gasesc ce e in Cydia nu pot decat sa ma rog la dumnezeu sa-mi dea mai multa minte ca tepari au fost mai sunt si se vor mai naste.

 • Yoyo

  Victore tu ce vorbesti acolo?Aplicatia microsoft word 2012 pretenas,dupa mintea ta asa oare cine putea fi dezvoltatorul acestei aplicatii,Ghita de la Sadova?Sau Microsoft Inc?
  Cum naiba apple aproba asa aplicatie cu acest nume,ce tot imi spui tu mie de cydia,eu vorbesc de aplicatia asta….
  Pe langa asta chiar daca tu ai impresia ca cydia nu e ok sa stii ca e foarte ok si legal,iar jailbreakul este legal si acceptat de autoritatile din USA,iar cydia este o marca inregistrata,poti sa pricepi lucrul asta?
  Cum ar fi sa ma duc eu acum la primarie inchiriez un spatiu,si imi deschid magazin Apple in Bucuresti,pot?

 • victor0987

  Corect Yoyo, langa data apple a trecut si numele dezvoltatorului, daca vezi ca nu e microsoft sau saurik poti sa nu cumperi, sau sa cumperi. Cat despre magazin, poti sa folosesti numele dar nu si layout-ul, si binenteles continutul.

 • geo

  yn top / lista cu aplicatiile tepoase din ap store ar fi cool 😀
  atunci cand vrem sa luam o aplicatie sa ne uitam pe lista
  sa existe in lista pana aplicatia este retrasa de pe app store

 • i cine sta sa caute prin 650.000 de aplicatii toate tepele in conditiile in care zilnic apar altele noi?