The Kick – o carcasa pentru iPhone care te ajuta sa faci poze mai bune(Video)

  iPhone-urile au camere mai mult decat decente avand in vedere ca vorbim despre smartphone-uri, insa ele au o mare “slabiciune” si aici vorbesc despre posibilitatea de a face poze in conditii de luminozitate scazuta. iPhone-urile nu se descurca prea grozav in aceste conditii, iar doi americani s-au gandit sa faca un accesoriu care sa rezolve aceasta problema. The Kick se numeste accesoriul conceput de catre ei si in clipul video de mai sus il aveti prezentat. Practic vorbim despre o aplicatie pentru iPhone si o carcasa ce are montate foarte multe becuri care sunt controlate de iPhone de indata ce il montati in carcasa. Folosind aplicatia inclusa, voi controlati felul in care carcasa lumineaza zona in care urmeaza sa faceti o poza si astfel va puteti asigura ca veti face poze de o calitate mult peste medie, chiar si noaptea.

Kick excels at animated light. Pick one of the cool built-in effects like Rainbow, Strobe, or Mood. Or, something more dramatic like Fire, Lightning Storm and Cannon shots. With the Kick and the Kick App you can also sample light effects from any video stored on your iPhone. Or simply sample light straight from the iPhone camera, while you use it. Just point the iPhone towards the light effect you want the Kick to recreate, tap the screen – and the Kick will emit that light!  It’s automatically stored in the effects library for use later on.

  Aplicatia pentru iPhone are un set de efecte prestabilite, insa voi puteti genera altele si aplicatia le va salva automat in libraria sa, dandu-va posibilitatea de a le reface in viitor. The Kick are un sistem foarte complex pentru controlarea luminii emise in fata iPhone-ului, insa trebuie sa stiti ca nu efectele sale se “vad” cel mai bine numai in cazul pozelor facute obiectelor care se afla in imediata apropiere a iDevice-ului vostru. The Kick asteapta sa fie finantat prin intermediul website-ului kickstarter, deja a strans jumatate din suma necesara si se pare ca peste o luna dezvoltatorii sai vor avea fondurile necesare pentru a il produce.

7 COMENTARII