Prima Pagina 3G FaceTime poate inlocui aplicatiile care iti permit sa faci apeluri de tip...

FaceTime poate inlocui aplicatiile care iti permit sa faci apeluri de tip voce prin VoIP

  Saptamana trecuta v-am spus ca FaceTime-ul are o mica problema cu unele conexiuni de internet si atunci cand nu are suficienta banda pentru a sustine un apel video imaginea dispare, dar ramane conexiunea audio. Practic sistemul nu este nou, insa marea noutate este ca el va functiona si prin EDGE/3G de indata ce iOS 6 va fi lansa public. Daca voi nu aveti o conexiune suficient de puternica pentru a face un apel video sau daca nu doriti sa consumati foarte mult trafic de internet pentru o conexiune video, puteti folosi FaceTime pentru a face doar apeluri de tip voce.

  Daca in cazul conexiunii slabe FaceTime-ul dezactiveaza automat stream-ul video, cum puteti oare forta FaceTime sa faca acelasi lucru atunci cand aveti o conexiune buna? Ei bine pur si simplu apasati butonul Home in timpul unui apel Video prin FaceTime, aplicatia Phone va fi inchisa, feed-ul video va fi oprit, insa feed-ul audio va functiona in continuare si veti putea conversa cu interlocutorul vostru fara a va vedea. Acesta este un workaround pentru cei care nu doresc sa foloseasca foarte mult trafic de internet pentru un apel video. Desigur ca exista aplicatii in App Store care va permit sa faceti apeluri VoIP, insa cine are nevoie de ele cand puteti face acelasi lucru direct din iOS pe orice iDevice compatibil?

  In iOS 6 FaceTime va functiona prin intermediul unei conexiuni celulare de date numai pe iPhone 4S si iPad 3.

 • Daniel Ristea

  cine are nevoie de alte aplicatii? cei cu 3gs, iphone 4 si ipad 2 care sunt foarte multi la numar. apple si cu tim bucatarul le doresc mult succes la bursa.

 • Alin Tirlea

  Se va putea si activa difuzorul intern? Adica cel pe care il punem la ureche cand avem un apel obisnuit. Din cate am observat, momentan nu merge decat pe speaker. Considerand ca vom folosi FaceTime prin 3G pe un 4S in timp ce sunt pe strada avem nevoie si de aceasta functionalitate.

 • Cosmin Razvan

  @Daniel Ristea iPhone 4 are Facetime … ideea e ca facetime te limiteaza in lumea apple … si mai mult: te limiteaza la cateva ideviceuri care au facetime… cred ca o aplicatie voip universala e cea mai indicata in loc de facetime … viber e cel mai bun pt voip deocamdata 🙂

 • Cosmin Razvan

  Viber e disponibil pe cele mai importante platforme mobile si cred ca e the best !!