Prima Pagina aplicatii Display Recorder ajunge din Cydia in App Store, functioneaza la fel(Video)

Display Recorder ajunge din Cydia in App Store, functioneaza la fel(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=huh62DcrHc8[/youtube]

  DisplayRecorder este o aplicatie ce a fost lansat acum cateva luni de zile in Cydia si permite posesorilor de iDevice-uri sa inregistreze tot ceea ce fac pe propriul dispozitiv. Marele avantaj al aplicatiei sta in faptul ca ea poate inregistra tot ce se intampla pe ecranul vostru chiar si atunci cand ieseati din ea, lucru pe care alte aplicatii nu il puteau face. Desi pana recent aplicatia nu a fost disponibila in App Store, ei bine iata ca incepand de acum ea poate fi cumparata din magazinul de aplicatii al companiei Apple si functioneaza exact precum versiunea din Cydia, clipul video de mai sus demonstrand totul.

  Se pare ca aplicatia ar inregistra video si audio folosind microfonul inclus in iDevice-uri, insa functia de inregistrare video s-ar face prin inregistrarea si “lipirea” unor screenshot-uri, deci nu ar fi un feed video fluent. Apple nu permite in mod normal publicarea unui asemenea gen de aplicatii in magazinul sau, insa ce aceasta data pare sa fi facut o exceptie si daca tot ceea ce vedeti in clip va place, atunci va recomand sa cumparati aplicatia pentru ca in curand ea s-ar putea sa dispara din App Store, insa daca o aveti salvata in calculator o veti putea reinstala in viitor.

Display Recorder records your iPhone/iPod Touch and iPad screen in real time. You can now easily record what’s going on on your iPhone/iPod Touch and iPad screen. Display Recorder uses little resources, you’re not limited in the video length, and it is generally much more stable. The app also allows you to export your videos directly to YouTube.

List of features available on DisplayRecorder:

1. Records directly to high quality H264 mp4.
2. Records both video & audio.
3. On-device YouTube uploading.
4. Adjustable video orientation & quality settings.
5. Adjustable audio quality settings.
6. Export recorded video to Photo Library.
7. Hardware accelerated video encoding.

Pretul initial:
Numele:
Display Recorder

1.59

s

Developer: BUGUN Software Co…
US only
Categoria: Photo & Video


Descriere: !!! IMPORTANT NOTE !!!
Current version has bug with some Region Format, in that case, Display Recorder cannot record video. If you cannot record video, please change your Region Format to United States Reg…


Dimensiunea aplicatiei este: 3.0 Mb


 • Hybrid

  Pun pariu ca o so scoata ca na domne incalca nu stiu ce …

 • Alexutu

  Interesant. Dar totuși mi-ar fi plăcut sa ruleze mascat in background, ca un fel de keylogger

 • Cristi

  Ruleaza mascat in background dat os-ul agață in continuu. Nu stiu daca se poate remedia ceva din setarile aplicatiei

 • Andrei A

  cat timp inregistrarea apelurilor voce este strict interzisa la noi in tara, normal ca nu o sa mearga sau va deveni ilegala

 • Are cineva vreo idee? exista un keylogger eficient prin cydia?? sau appstore..??

 • sony4uandrei

  Si ce treaba are inregistrarea apelurilor voce cu display recorder? programul este foarte util pentru cei care creaza tutoriale, trailere sau walkthrough-uri. Eu il folosesc pe cel din cydia, si nu agata, merge chiar foarte fluent, mai ales daca stii sa ii alegi codarile.Imi este foarte util, pentru ca inainte sa dau un wipe la telefon, nu mai stau sa fac printscreen-uri, inregistrez in timp ce ma plimb prin meniu, si dupa instalarea ios-ului stiu exact ordinea iconitelor in springboard, ce am instalat in cydia…

 • Pingback: Apple retrage din App Store singura aplicatie care inregistra tot ce faci pe ecranul iDevice-ului tau | iDevice.ro()

 • Pingback: Disp Recorder revine in App Store, inregistreaza tot ceea ce faci pe iDevice-ul tau | iDevice.ro()

 • Iorgo

  Sal azi am descarcato din appstore cu 4,45 euro in dolari este prețul ei de 4,99 am vrut sa vad cum este si chiar sant foarte mulțumit de ea chiar e mult mai buna decât cea si cydia. Asta si înregistrează am descarcat-o pe ambele tel unu îl am cu jalibreak si am si display rec din cydia dar asta e mult mai bun poti înregistra aproape orice dar convorbirile nu vad ca merge in rest merge cam orice sân mulțumit de ea.