VoiceTweet simplifica procesul de publicare a unui tweet folosind Siri

  In cursul serii trecute in Cydia a aparut un nou tweak numit VoiceTweet, iar el promite sa imbunatateasca procesul de publicare a tweet-urilor pe Twitter folosind Siri. In mod normal nu puteti face acest lucru in iOS 5 fara jailbreak, dar iOS 6 va oferi nativ optiunea, asa ca deocamdata tweak-urile de acest gen sunt singura voastra optiune pentru o versiune veche a iOS. Revenind la VoiceTweet, tweak-ul foloseste functia Raise to Speak a asistentului Siri pentru a va permite sa publicati tweet-uri prin simpla ducere a iDevice-ului la ureche. In mod normal acest gest activeaza Siri in iPhone 4S cu iOS 5, insa tweak-ul activeaza automat optiunea de a trimite un tweet pe Twitter.

Very fast way to post tweet, using Proximity sensor, just bring your phone near your ear (like you are making a call), and say your message. It will post this message to your twitter. You will need to config twitter account in Settings app.

  Dupa ce ati dus iPhone-ul la ureche si senzorul de proximitate a activat Siri, rostiti mesajul pe care doriti sa il publicati pe Twitter, rostiti din nou comanda Send si mesajul va deveni in scurt timp public. VoiceTweet functioneaza numai pe iOS 5 si poate fi instalat gratuit din Cydia.