Prima Pagina Cydia PowerGuard rezolva in parte problema iDevice-urilor furate, introduce un sistem de securitate...

PowerGuard rezolva in parte problema iDevice-urilor furate, introduce un sistem de securitate pentru inchiderea iDevice-urilor

  Zilele acesta s-a discutat despre o posibila functie pe care Apple ar putea-o implementa in iOS 6, functie care ar adauga un nivel de securitate suplimentar pentru cei care se tem ca iDevice-ul lor ar putea fi furat. Practic se prezenta ideea conform careia iDevice-urile noastre ar cere introducerea unui PIN atunci cand dorim sa inchidem terminalul, PIN-ul avand rolul de a impiedica hotii sa inchida un iDevice care are Find My iPhone activ si astfel adevaratul proprietar ar gasi imediat dispozitivul. Desigur ca nu se stie cand se va gandi Apple sa implementeze aceasta functie in iOS, insa tweak-ul PowerGuard, publicat in cursul noptii trecute in Cydi,a rezolva in parte problema.

Always power off your device without the meaning to do it? Afraid of thieves who will shut down the device so it won’t be trackable ? Your kids always shut down your device ? Don’t worry ! We have got a solution of you! Just pre define a security code that will be asked when someone will try tho shut down your loved device! for disabling or enabling it you will need to provide you password so no one can simply disable it!

DEFAULT password is : password

  Practic dupa ce instalati PowerGuard activati un meniu de securitate care va obliga sa introduceti o parola de fiecare data cand doriti sa va inchideti iDevice-ul. In meniul de setari al iOS puteti introduce parola dorita, tot de acolo puteti alege daca tweak-ul este activ/pasiv, iar cu ajutorul sau primiti o sansa in plus pentru a gasi un iPhone furat. Practic atunci cand hotul va fura iPhone-ul el nu il mai poate inchide pentru a dezactiva Find My iPhone, insa poate dezactiva functia direct din meniul iCloud al iOS, asa ca nu trebuie sa va ganditi ca PowerGuard rezolva complet problema. Chiar si asa, eu consider PowerGuard ca un tweak esential pentru ce care folosesc si Find My iPhone, iar in Cydia il gasiti la pretul de 0.99$.

 • gallaxya

  powerguard+security code-ul din telefon ar rezolva problema asta daca nu se scoate sim-ul. find myiphone nu va functiona asa de bine fara o conexiune de date activa si pana la primul wifi, adio :(. Blocarea dupa IMEI ce se va implementa pana in toamna va rezolva insa dorintele de ciordit. la iPhone nu poti schimba IMEI-ul.

 • Silviu2

  preyproject este util in astfel de cazuri…se gaseste doar in US store

 • Silviu2

  il gasiti sub denumirea de Prey Anti-Theft

 • Bibeca

  Da, sunt de acord cu Gallaxya, este singura singura posibilitate. In rest toate prostiile sunt de prisos… Daca fur un terminal si dau restire e ca nou…

 • Bibeca

  Sau daca instalez din nou IOS… E ca nou

 • Sau se poate tine apasat pe home+power si gata. S-a inchis. Trist…

 • Sau intru in Cydia si dezinstalez aplicatia PowerGuard (asta in cazul in care nu are cod pe iphone)

 • Mihai

  lol de parca nu se poate baga in DFU mode cu redsnow :))

 • Andrey

  Din punctul meu de vedere ar trebui sa se introduca si o parola la iCloud.De ce?Pentru ca acolo se afla Find My iPhone si respectivul hot daca are putina inteligenta ii da frumusel pe off si respectivul proprietar si-a pierdut terminalul.Trist dar adevarat

 • Dorin

  Va faceti asigurare…si daca va fura tel se blocheaza IMEI-ul 😉

 • Andrei

  Ce ma amuzati toti cu comentariile voastre despre bagat in DFU mide, despre oprirea find my iphone din setari.. Am prieteni care au iphone de juma de an si nu stiu despre functiile astea, cum credeti ca o sa stie vreun tigan de ele atunci cand iti fura telefonul? Primul lor instinct este sa il opreasca si daca nu reusesc asta sa scoata cartela macar, si ma indoiesc ca un hot de rand stie sa scoata cartela

 • andrei

  Functia de localizare poate fi blocata din restrictii, la fel si modificarea contului de icloud
  Util ar fi ca find my iphone sa mearga fara sa aiba nevoie de acces la datele celulare
  Daca opresti datele celulare find my iphone nu mai localizeaza idevice -ul

 • Stefan Cristian

  Ideea e ca, fie ca ai sau nu ai activata optiunea “Find my iphone” sau daca ai o alta cartela introdusa in telefon el tot se poate gasi daca este in tara! E important sa aiba bateria incarcata cat de cat sa ca se te poti conecta la GPS sau reteaua activa pe baza numarului de identificare a telefonului (indiferent care e ea Orange Cosmote etc.)

 • Alin Cristian

  @11. Andrei crede-ma ca pustanii colorati stiu destule despre iPhone . M-a oprit unul pe strada , daca vreau un iphone , si imi zicea ce ios are cu ce baseband , ca il pot decoda cu gevey , ca apare iOS 6 si ca va fi misto , etc.

 • Alin

  Va spun eu care-i solutia 🙂 . Un program de “autodistrugere ” pe care sa-l poti activa de la distanta /pe net ….Oricum , ce-ai mai avea de pierdut daca ti-a fost furat ?? Am un program la el ,asemanator lui “find” ,incepe sa sune alarma ,dar in acelasi timp ii poti reduce sonorul :)))) Mira-m-ar ca coloratii sa n-o stie !!

 • Sorin

  Am o rugaminte ,,,,cine-mi spune si mie de unde pot descarca “trapcall ” programul ce poate vedea cine te suna cu numar ascuns .