Prima Pagina Apple Apple isi invita angajatii sa testeze OS X Mountain Lion inaintea lansarii...

Apple isi invita angajatii sa testeze OS X Mountain Lion inaintea lansarii oficiale

  Pe 17 sau 19 iulie OS X Mountain Lion ar trebui sa fie lansat oficial in Mac App Store, dar Apple isi invita acum angajatii pentru a testa cea mai recenta versiune a sistemului de operare pentru Mac-uri. Email-ul de mai sus a fost trimis in cursul noptii trecute de catre Apple unor anumiti angajati din cadrul magazinelor sale si prin el li se ofera acestora posibilitatea de a testa o versiune aproape finala a OS X Mountain Lion. Din cadrul Apple Store-urilor, “geniile” si cei din departamentul “creative” au fost alesi pentru a testa aceasta versiune a OS X si Apple cere ca toate testele sa fie facute pe Mac-urile personale si nu pe cele utilizate in magazine.

  Aceasta masura denota faptul ca Apple a intrat deja in ultimele stadii de testare inaintea lansarii versiunii GM a OS X Mountain Lion catre dezvoltatorii de aplicatii pentru OS X si exista toate sansele ca pana la sfarsitul lunii aceasta versiune sa devina publica. O versiune GM, Gold Master, a unui sistem de operare dezvoltat de catre Apple este practic versiunea finala care va fi oferita public.

  • ticu

    Am testat DP4 si pare destul de interesant. Suportul pt placile video ATI este de asemenea bine venita. Intrebarea mea e : de unde merita sa-l cumpar? Appstore USA? Nu vreau sa dau mai mult de 20$. Am observat ca pretul de 0,79 euro ii de fapt fara TVA. E valabil si pt OSX? Practic alea 20$ sunt fara TVA? Vreau sa-l cumpar, mai ales ca merge pe laptopul meu Toshiba si vreau o versiune clean. Aveti vreo idee cum functioneaza tarifarea?

  • Bogdan

    Dacă prețul e de 20 de euro fără TVA, înseamnă că, adăugând TVA-ul ajungi la aprox 24 de euro, adică cu 18 lei mai mult. Mare diferență nu e, deci din punctul meu de vedere nu se justifică efortul în plus să faci cont valabil pe SUA, care să aibă o carte de credit înregistrată acolo (asta dacă se poate..).