Apple lanseaza App Store-ul in peste 32 de tari noi

  App Store-ul companiei Apple era pana aseara disponibil in aproximativ 100 de tari de pe glob, insa compania americana a decis sa isi lanseze magazinul in inca 32 de tari, majoritatea prea putin cunoscute. In imaginea de mai sus aveti lista tuturor tarilor in care incepand de astazi se pot achizitiona aplicatiile concepute de catre dezvoltatori si cea mai “importanta” tara din lista este desigur Ucraina. In cadrul WWDC 2012 Tim Cook a anuntat ca va extinde App Store-ul in cateva zeci de tari noi, iata ca promisiunea sa a fost indeplinita in cursul serii trecute, insa pe noi nu ne afecteaza prea mult.

  In viitor Apple va extinde si celelalte servicii ale sale in diverse tari de pe glob, Romania asteptand Movie Store-ul, iTunes Match si functionalitatea iCloud pentru melodii.

6 COMENTARII

  1. Curiozitate, apropos de melodii… A mai patit cineva sa-i “dispara” pur si simplu muzica din iPad? Adica incarc muzica pe iPad, apoi in cateva zile, fara sa fac nimic, sa nu mai am nicio melodie??? Desi iTunes imi arata spatiu ocupat de muzica???

  2. Wikipedia: “Burkina Faso este o țară săracă, predominant agrară, având peste 85% din populație lucrând în agricultură…”
    Cred ca va avea mare succes App Store-ul aici…

  3. tot wiki: There is mining of copper, iron, manganese, gold, cassiterite (tin ore), and phosphates.[19] These operations provide employment, international aid, and in some cases hospitals at mines for the public. Gold production increased 32% in 2011 at six gold mine sites, making Burkina Faso the fourth largest gold producer in Africa, after South Africa, Mali and Ghana.[20]

    15% din 15 mil de locuitori (cei care nu muncesc in agricultura) inseamna aprox. 2 mil + investitori+ turism+ satisfactia sa deschizi app store-uri acolo unde samsung nici nu viseaza sa ajunga vreo data!+ apple are atatia bani ca nu mai are rost sa discutam despre asta.