Fleksy stie ce vrei sa scrii chiar daca tu gresesti cuvintele(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9YP5goKA4dQ[/youtube]

  Fleksy este proiectul unei tastaturi virtuale care are menirea de a imbunatati modul in care scriu nevazatorii. Daca va uitati la clipul video de mai sus veti observa ca totul se rezuma la o aplicatie pentru iOS care foloseste sistemul Accessibility, dar si un API predictiv care este capabil sa “ghiceasca” cuvintele pe care utilizatorii urmeaza sa le scrie. Dezvoltatorii proiectului sustin ca totul este atat de avansat incat utilizatorii pot tasta cuvinte gresite deoarece aplicatia va recunoaste corect ceea ce ei vor sa spuna si demonstratia de mai sus ar trebui sa fie destul de convingatoare.

Fleksy allows visually impaired users to type text on the familiar keyboard layout, by tapping on the screen. Our patent pending technology does not need accuracy – just tap on the screen and Fleksy will automatically detect the text you meant to enter – even if you have missed every single key. It is like nothing you have used before. Fleksy lets you send the text as an SMS message, or as an email, or to copy the text to use in another app on your phone.

  Fleksy foloseste un sistem predictiv nou care urmeaza sa fie brevetat de catre dezvoltatorul sau si deocamdata se limiteaza doar la scrierea de mesaje sau email-uri. Sincer sa fiu Fleksy pare a fi un proiect foarte interesant, acum ramane de vazut cum va ajunge el in App Store.