iPhone 5 intr-un concept interesant

  In toamna acestui an iPhone 5 va fi prezentat si lansat de catre compania Apple, iar foarte multi sunt de parere ca dispozitivul va arata exact precum il vede in imaginile din acest articol. Conceptul a fost facut de un grafician care a si pus in vanzare intregul concept. El a gandit si o pagina de prezentare a dispozitivului, pagina avand in prim-plan aplicatia Passbook pe care Apple o ofera celor care doresc sa aiba un loc in care sa isi salveze tichetele de calatorie, cupaoenele pentru magazine, etc. Stiu ca voua nu va place forma alungita a noului iPhone, insa vazand tot mai multe concepte de acest gen incel sa ma familiarizez cu el si cred ca acesta ar putea fi cel mai bine vandut iPhone de pana acum.

25 COMENTARII

  1. Mi-as dori un minim 4.3” in noul iphone,daca nu va avea dimensiunea asta nu cred ca viu mai cumpara si modelul asta,cei drept arata ciudat rau,asa alungit,nici eu nu cred ca va arata asa finalul,dar daca va arata asa va fi o balarie si milioane de ironii pe seama lui:)

  2. Oricum mare lucru Apple nu o sa schimbe la iPhone 5 fata de 4s, la design ma refer…. oricum lumea incepe sa se plictiseasca de ele …. au ajuns doar de fitze ….
    Incepe sa se cam strice “marul” …..
    desi sunt posesor de iP 4s si de tableta sunt sceptic la vitorul lor ….

  3. telefonul nu arata rau dar in schimb as vrea sa fie putin mai lat nu asa lunguietz si de maxim 4 inch dar nu peste pentru ca nu-si are rostul sa il faca de genul galaxy s 3.oricum apple nu va face din iphone ceva hidos si nu ar trebui sa ne luam dupa toate zvonurile si pozele care au legatura despre un posibil iphone 5.apple va scoate cu siguranta un iphone cu un design deosebit si sunt sigur ca nu va dezamagi pe nimeni pentru ca nu au dezamagit niciodata cand au scos un produs facut de ei.

  4. Chiar daca ar lansa Apple un Iphone asa, in ciuda spuselor multora ” hidos, urat, balarie” toata lumea va alerga sa il cumpere…. Mie mi se pare interesant….

  5. Mie sincer imi place. Nu cred ca “sigur ar ajunge la faliment”. Este un pic mai lung. That is it. probabil ca o sa dea si un ppi obscen si toata lumea o sa zica wowwww, i want one…

  6. pfuu tare mi-e teama ca asa o sa arate. nu-mi place forma asta de telecomanda dar pana la urma un verdict se da dupa ce il tii in mana. conceptul e ciudat si nu e stilul apple & jobs care se stie ca a lucrat la iphone 5

  7. forma e ok.parca ce samsungul ce modificari majore a adus la galaxy s3?au falimentat?vorbiti de lucruri care va depasesc.nu asa se falimenteaza:))

  8. Inainte sa apara iPhone 4 au fost prezentate o gramada de concepte,cum va arata,cum va fi,etc…si cand a iesit iPhone 4 nici macar pe aproape nu arata ca vreunul din acele concepte! Eu zic sa nu va mai sresati si nu mai faceti atata tam tam pt ca cei de la apple stiu mai bine ce au de facut ca sa atraga clientela,cum au facut-o si pana acum! Vi se pare ca vreunul din produsele apple nu a avut succes? Mie nu!

  9. E normal sa fie mai alungit, ca sa aiba ecranul o rezolutie wide format 16:9, nu anticul 4:3, care s-a transpus la Ipad.
    Ar fi misto sa vedem seriale pe telefon pe tot ecranul, nu cu banda neagra. Ce sa mai zic de filme, care vin in formatul 21:9…
    Mi se pare ca arata foarte ok conceptul, dar in afara de fata care e mai alungita si spatele cu zona metalica, nu e mare diferenta.
    Sunt sigur ca Apple va veni cu altceva, evident.

  10. Chiar nu arata deloc bine din pct de vedere al designului nici forma lunguiata si nici spatele ma trimite catre ceva facut de htc dar chiar si asa succes va avea si despre ipad 2 s a spus ca arata ca o chinezarie urat nu e in stilul apple etc si s a vandut ca painea calda so la fel va fi si in cazul acesta

  11. Nu o sa arate asa..Apple nu ii va da nici unui intermediar sansa sa profite de pe urma siglei lor. Sa fim seriosi… Spunea cineva mai sus si sunt intru totul de-acord cu el, ca Apple va revolutiona din nou, si va domina vanzarile de device-uri, datorita ingeniozitatii si nu prin faptul ca unii il va considera o fitza sau vreun trend…. Am auzit si eu zilele trecute un incult zicand,, nu ai iPhone, nu existi!” bitch please:-j:)))

  12. eu unul am trecut de la 4s la s2 de acu 3 luni,ca sincer de 4g un an de zile am tinut si apoi mi-am luat 4s si sincer si mie mi sa cam luat de el,doar de fitze daca va arata iphone5 o sa imi iau in continuare sgs 3 e mai interesant si mai custom ! :))

  13. de ce va sperie un concept nou? vorba unui batran: “va speriati ca calu’ de basina!!!”
    🙂 vom vedea in toamna ce si cum si vom putea comenta atunci “pe viu”. pana atunci, respect pentru cei ce muncesc la acest gadget. totdeauna au fost si vor fi pareri pro si contra. o zi buna!

  14. Nu va bucurati nu vor da faliment daca va arata asa ! Daca va uitati numai la exterior ( cred deci superficial ) si va plictisiti destul de repede de el cred ca apple nu va vor satisface ! La un an aproape doi cat dureaza premiera un produs iphone trebuie sa ai destula rabdare deci o anumita maturitate … Asa ca alte marci care scot pe banda diferite modele va pot satisface si umple nevoile ! Personal ma intereseaza ce poate si cum poate si asa cum e pe mine ma satisface . … mai putin desing ul ………mai putin de 49%…..