Prima Pagina 3D Google se pregateste sa ne ofere o experienta grozava pentru utilizarea serviciilor...

Google se pregateste sa ne ofere o experienta grozava pentru utilizarea serviciilor de navigatie prin GPS

  Stiti cu totii ca in iOS 6 compania Apple a decis sa scoata sistemul Google Maps din aplicatia nativa Maps si sa il inlocuiasca cu un sistem propriu. Din pacate noul sistem nu este chiar atat de grozav, nu ofera chiar atat de multe lucruri precum Google Maps si romanii nu sunt singurii care se plang de acest lucru. Google a luat act de plangeri si vicepresedintele senior al departamentului Commerce & Local at Google a anuntat ca pentru utilizatorii de iDevice-uri se pregateste o surpriza. El s-a rezumat doar la a spune ca Google ne va oferi o extraordinara experienta de utilizare a Google Maps pe iOS, dar nimeni nu stie exact ce inseamna acest lucru.

  Google a anuntat ca in curand va lansa pe platforma iOS o noua aplicatie care ne va oferi optiunea de a vizualiza sistemul 3D de harti al Google Maps si probabil de acea aplicatie este legat totul. Presupun ca pe langa sistemul 3D Google va oferi si optiunea de a folosi un sistem de navigatie turn-by-turn altfel aplicatia lor va fi semi-inutila din moment ce nu are o asemenea functionalitate. Nu va fi greu de utilizat o aplicatie a Google in locul aplicatiei native Maps daca ea va oferi o asemenea utilitate, insa e greu de spus daca Google este dispusa sa faca o asemenea functionalitate pentru iDevice-uri.

 • adrianC

  ar fi grozav sa putem alege!

 • Jimmyboss

  daca as fi google l-as pune pe bani 😉 daca apple nu a platit sa platim noi 🙂 ca de altfel la tot ce ne trebuie.

 • N-are rost, ei nu sunt cu chestii de genul asta.

 • eu cred ca vor introduce toate functiile…ca sa nu mai folosim hartile apple:))…si eu asa o sa fac:((sorry apple))

 • JohnnyD

  Bravo Google

 • Adrian

  Chiar daca e suficient de detaliat google maps,nu se compara cu IGO,unde dintotdeauna existau si puncte de interes si nu ai nevoie de net pt harti,ceea ce pt roaming conteaza;iar ca IGO mai sunt destui care ofera o experienta de navigare cu mult mai multe avantaje

 • Jimmyboss

  igo este altceva, google este altceva…nu de multe ori aveam intalniri pe stradute care habar nu aveam unde sunt sau unde e firma…bagam streetview, ma uitam si gaseam cladirea cu numaru pe ea…asa ca a 2-a zi cand ma duceam ma duceam la fix…pe mine streetview m-a ajutat extraordinar de mult si nu o sa renunt la el….sa fim seriosi apple a renuntat la google maps din cauza unor contracte/clauze…poate google vroiau mai multi bani…poate apple vrea sa scoata google din ios…etc..se stie deja ca google a dat o TONA de dolari ca sa fie default search engine pt ios….

 • djcata

  ideea e daca apple o sa le aprobe aplicatia ….. cam greu de crezut

 • Relu

  gMaps up!!!!