Activator apare in App Store, nu este ceea ce crezi

  Saptamana trecuta in App Store a aparut Cydia, insa nu este vorba despre celebra aplicatie care se instaleaza dupa jailbreak, ci despre o teapa gandita de un dezvoltator care a mascat un joc sub aceasta denumire. Saptamana aceasta vine randul celebrului plugin Activator pentru a ajunge in App Store, din nou cu o prezentare care ar trebui sa dea de inteles ca instalati de fapt un pachet disponibil doar prin jailbreak. Dezvoltatorul aplicatiei Activator sustine in descrierea aplicatiei ca acesta este plugin-ul care va ofera atat de multa functionalitate dupa jailbreak, insa realitatea este ca vorbim doar despre o teapa.

50% Off Limited Time ! Enjoy the new content! Download NOW!! 

DOWNLOAD BEFORE THE PRICE GOES UP!
  Finally you can customize “”ACTIVATOR”” for your iPhone, iPod Touch ! This will answer one or more of your heaps of problems with your iPhone … Such as… With this you can add new features like “shaking the iPod for traditional home button press) like wise.. There are many features like touch screen lock, touch shut down, touch reboot, touch respring, changing default buttons and changing default gestures….

How to use multitouch gestures in iPhone/iPod touch
How to change the way of accessing IPhone/iPod touch
How to assume custom buttons or custom gestures for original buttons

  Aplicatia o gasiti aici si presupun ca pana diseara va avea alte imagini de prezentare si desigur o alta descriere.

Thanks to A.

10 COMENTARII

  1. zaone,am si eu o mica problema:) nu imi mai merge home button-ul… a intrat un pic de praf in el,am incercat cu wd40 si cu spirt,idee din articolele tale),a mers un pic,pana a “murit”…ce pot sa fac?

  2. Nu inteleg de ce faceti offtipic, serios? Exista forum pentru intrebari, nu mai publicati aiurea comentarii in articole care nu au nicio treaba cu ceea ce intrebati voi.

  3. scuzati pt prima postare.. au aparut cam multe aplicatii “fake”, oare pe viitor ce vor mai face? Apple ar trebui sa i-a chestia asta in serios..