Cum abereaza un “ziar online” din Romania despre Apple si iPhone

  Se da faimosul ziare online care are articolul acesta in care spune ca Apple isi bate joc de “clientii iPhone”(traducere proasta baieti) schimband portul conector de 30 de pini cu unul de 19 pini. Ei spun ca Apple ar fi in mijlocul unui scandal si ca mii de oameni sunt suparati ca Apple ii pacaleste prin aceasta schimbare care nu le permite sa mai foloseasca vechile accesorii cu noul port. “Jurnalistul ziarului online” citeaza si un “specialist” despre care probabil doar ei au auzit si intaresc ideea ca Apple “isi bate joc de oameni” cu noul iPhone.

  Este adevarat ca Apple ar putea modifica portul conector, insa de aici si pana a spune ca “Apple isi bate joc de posesorii de terminale iPhone”(asa suna corect titlul baieti) este cale lunga. Daca Apple va face aceasta schimbare, atunci o face pentru ca UE ii impune sa o faca si in aceasta situatie va exista cel mai probabil un accesoriu, precum cel de mai jos, care va permite utilizarea vechilor accesorii. Problema este ca pseudo-jurnalistii “ziarelor online” abereaza fara rost si induc lumea in eroare cu ineptiile lor si cu citate ale unor “specialisti IT&C” despre care doar ei au auzit.

  Cand mai cititi lucruri de genul asta pe website-ul vreunui ziar sau cand vedeti pe la TV “specialisti” vorbind despre Apple trimiteti-mi si mie un email.

UPDATE: Se pare ca nici la Antena 3 lucrurile nu stau prea diferit.