Viata lui Steve Jobs a fost partial refacuta folosind doar clipuri video(Video)

  De-a lungul vremii Steve Jobs a dat foarte multe interviuri, a participat la foarte multe conferinte si un fan al legendarului CEO, care a achizitionat biografia autorizata scrisa de Walter Isaacson, s-a gandit sa ii refaca viata in clipuri video. El a lansat Steve Jobs Archive, un website in care isi propune sa refaca, prin clipuri video, viata lui Steve Jobs, insa urmarind capitolele biografiei autorizate. Daca accesati website-ul veti observa ca in partea dreapta exista o listare a capitolelor cartii si in fiecare capitol de acolo aveti clipuri video in care este prezent regretatul Steve Jobs.

Most of the videos on Steve Jobs Archive are documentary. I tried to stay away from dramatizations (although I couldn’t resist including the “Are you a virgin?” one) and second-hand interviews and narrations. In the end, I think I’ve come up with quality material that will be fun to watch even if you’ve never read the bio.

  Ideea sa este extrem de interesanta si cu siguranta va reusi sa atraga atentia multora de indata ce colectia sa va fi completa.

[youtube]http://youtu.be/LIxog089lkA[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/KUjyh2Fhnuk[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/e1KD7DdnRb8[/youtube]