RCS & RDS lansează serviciul de date mobile în roaming

  Astazi operatorul de telefonie mobila RCS & RDS a anuntat lansarea serviciului de internet mobil in roaming pentru clientii care calatoresc in afara Romaniei. Partea interesanta a comunicatului de presa publicat astazi de RCS & RDS sta in faptul ca tarifele practicate de catre ei sunt destul de mici, aproape accesibile celor care vor sa foloseasca internetul mobil in roaming. Mai exact, un MB de trafic de internet in roaming costa 0.28€ la Digi Mobil si asta in conditiile in care unii operatori de telefonie mobila cer 1€/MB pentru traficul facut in Romania.

  Mai multe aveti explicate mai jos.

RCS & RDS a lansat serviciul de date mobile în roaming, care poate fi activat de către abonaţii  companiei la serviciile de voce mobilă şi internet mobil pe telefon.  Activarea serviciului poate fi făcută telefonic – cu suportul departamentului Relaţii Clienţi – sau  în conturile de client de pe site-ul companiei (https://digicare.rcs-rds.ro). Tarifele practicate de  RCS & RDS pentru traficul de date în roaming sunt aproape la jumătate faţă de alte tarife existente în piaţa de roaming, care ajung până la 0,70 euro/1 MB.

La activarea traficului de date, în scopul protejării abonaţilor conform reglementărilor UE,  aceştia beneficiază de o limită valorică de 50 euro, iar în cazul în care au nevoie de mai mult  trafic, pot solicita utilizarea serviciului până la o limită de 200 euro (tarife fără TVA).