Prima Pagina aplicatii Thor activeaza automat conexiunea Wi-Fi cand accesezi o anumita aplicatie

Thor activeaza automat conexiunea Wi-Fi cand accesezi o anumita aplicatie

  Thor este un tweak publicat in cursul acestei zile in Cydia, iar cu ajutorul sau puteti seta ca o conexiune Wi-Fi sa fie automat activata atunci cand accesati o anumita aplicatie instalata deja in iDevice-ul vostru. Tweak-ul are un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS, iar in el puteti seta pentru care dintre aplicatiile voastre se activeaza automat conexiunea Wi-Fi. Practic voi puteti avea Wi-Fi-ul inchis tot timpul deoarece el va fi oricum deschis cand accesati respectiva aplicatie, Thor fiind o metoda foarte buna de a avea o conexiune Wi-Fi activa totdeauna pentru aplicatii precum YouTube sau FaceTime.

Thor turns on wifi for you, you just have to activate it and activate the application you want in the setting and you never have to manually turn on wifi!!

  Thor este disponibil in repo-ul BigBoss al Cydia si functioneaza cu orice iDevice-uri.

 • Andrei_B89

  Daca le si inchidea era genual.

 • B06DAN

  mai degraba instalezi ncsettings decat asta.
  1. in seari nu ai optiune decat pentru 10 aplicatii si nu pentru toate care le ai in idevice.
  2. in momentul in care intri in aplicatie si iti deschide automant wifi-ul, dupa ce ai iesit din respectiva aplicatie iti ramane deschis wifi-ul.

 • Victor

  Am si eu o intrebare.Detin un iphone 3g,iar cand l-am cumparat,daca ma logam pe yahoo messenger si inchideam aplicatia,in momentul in care cine imi scria sau dadea buzz,telefonul ma notifica,chiar daca era cu ecranul blocat.Dupa resoftare,nu mai face acest lucru.Doar cand intru pe mess imi arata.Altfel nu.Stie cineva ce avea atunci in plus?Tin sa mentionez ca am pus acelasi soft,adica 4.1 iar acum am 4.2.1 si tot nu merge.Care e diferenta?

 • cezarica

  E util, dar pacat ca nu merge decat la doar cateva aplicatii care le are el in lista.

 • alex

  daca le si inchidea era genial , daca erau toate aplicatiile din idevice era si mai bine . Pana una alta este inutil…