Prima Pagina 3D iOS 6 Maps vs Google Maps pentru Android – comparatia modulelor 3D

iOS 6 Maps vs Google Maps pentru Android – comparatia modulelor 3D

  Stiti cu totii ca Apple a lansat un nou sistem de harti in iOS 6 si nu mai intru in detalii, insa va prezint o comparatie facuta intre modulele 3D ale Google Maps pentru Android OS si iOS 6 Maps. Un blog italian s-a gandit sa faca aceasta comparatie din moment ce Google a actualizat aplicatia pentru Android si isi lauda cu tarie sistemul de harti, iar in imaginile din acest articol aveti totul prezentat. Puteti observa ca imaginile prezentate de Apple in modului sau 3D par a fi mai reale si mai exacte decat cele facute de catre Google, iar eu unul ma asteptam sa fie invers.

  Desi Apple pare sa ofere calitate mai buna pentru imaginea locatiilor, din pacate modulul sau 3D nu are cartografiate foarte multe zone de pe glob, deci in lipsa de altceva ramane sa utilizati Google Maps.

 

 

 • Marius-George T.

  Cea cu Colossum a lui apple pare …..

 • divatz

  pentru android au lansat google maps si se poate folosi si offline ar putea sa permita si pe IOS

 • chatagra

  @zaone .. vezi ca este o mica greseala in prima fraza “intre modulele 3G ale Google Maps” trebuia sa fie 3D.
  Este clar ca cei de la Apple au texturi mai bune pt cladiri .

  Un mic offtopic .. pentru cei interesati de joculete clasice astazi cei de la Atari au o promotie cu ocazia aniversarii a 40 de ani se ofera gratuit Atari Greatest Hits http://itunes.apple.com/us/app/ataris-greatest-hits/id422966028?mt=8

 • Marius-George T.

  Nu vor permite pe iOS mai ales daca Apple nu va oferi offline la harta ei.

  Dar cred ca vor lansa google maps in app store dupa ce va iesi iOS 6 si eu unu o sa il cumpar.

 • XSA

  Ce bine arata aplicatia maps, interfata p langa cea a iosului.Daamit.Sper sa faca ceva Apple ca ne am plictisit in acestia 6 ani de acelasi design neschimbat.ios 7 – sper sa fie groundbreaking nu ca ios6 sau 5.2 cum il numeste toata lumea

 • Ce e asa grozav la design-ul aplicatiei Maps din Android? Serios, ca nu ma prind.

 • anonim

  Aia nu e aplicatia GMaps. Este GEarth.
  Asta e aplicatia Maps: http://i.imgur.com/NheIB.png
  Nu-i nimic special la ea, e doar simplista si usor de folosit

 • la google se vede cum cladirile au fost puse peste o imagine 2D (mai ales la golden gate, sau la imprejurimile unei cladiri). Dar sa fim seriosi, cine alege un device dupa capabilitatile de harti 3D?

 • Clădirea apple pe Android e cam șifonată după părerea mea. :))

 • Alan

  mie sincer toate de la google maps mi se par mai bune. Prima poza la ios e sifonata ca sa nu mai vorbeac de colosseum unde numai 3d nu e pe ios… si poza urmatoare colosseumului mi se pare varza pe ios. La opera house sydney desi pe ios este mai aproape tot ni se vad valurile asa cum apar pe android. La aia cu podul bate ios doar ca se vede mai de aproape dar iar stau si ma gandesc daca pe android se mai poate da zoom!?

 • Leo

  Apple ar fi trebuit sa se gandeasca mai intai la cartografiere cat mai precisa si apoi la chestii inutile. Au renuntat la Maps. Ok. Dar vrem alt sistem de harti care sa zburde.