Apple ar putea lansa iPhone 5 in septembrie

  Saptamana trecuta v-am spus ca partenerii companiei Apple au probleme in a fabrica bateriile care ar trebui sa ajunga in noul dispozitiv, insa asta nu ii opreste pe analisti sa afirme ca noul terminal ar urma sa ajunga pe piata chiar din luna septembrie a acestui an. Ei spun ca lansarea celei de-a doua versiuni a terminalului Samsung Galaxy Note si posibila lansare a tabletelor Microsoft Surface i-ar determina pe cei de la Apple sa vina pe piata cu un iPhone competitiv ce ar urma sa fie vandut in zeci de milioane de exemplare pana la sfarsitul anului.

The iPhone 4S was released in mid-October last year, and industry watchers expect Apple to release a new device a year after the previous device’s launch. The expected release could be pushed up because of the expected releases of competitive products, like Windows RT-powered tablets, in September and October. Nokia World will also take place in September, meaning we should see the announcement of Noki’s first Windows Phone 8-powered devices. Samsung is also rumoured to be launching its second-generation Galaxy Note in September too. We could also see a new Nexus-brand handset from the Korean manufacturer as well. Google will no doubt be keen to have a launch handset in place for the roll-out of Jelly Bean.

  Lansarea noului iPhone depinde si de lansarea iOS 6, iar Apple a afirmat ca viitoarea versiune a sistemului de operare va ajunge in calculatoarele si iDevice-urile utilizatorilor in aceasta toamna. Pana anul trecut Apple obisnuia sa tina conferinte in septembrie si sa anunte noi iPod-uri, anul trecut a sarit penste acea traditionala conferinta, insa anul acesta ar putea reveni la vechile obiceiuri, mai ales ca Samsung si HTC au lansat pe piata terminale foarte interesante. Desi nu stim cand anume va ajunge iPhone 5 pe piata, deocamdata stim ca dispozitivul ar urma sa aiba un ecran mai mare, un design modificat, un nou port conector, o baterie noua si desigur un nou sistem de operare.