Prima Pagina Apple Partenerii Apple intampina probleme in fabricarea noii baterii a terminalului iPhone 5

Partenerii Apple intampina probleme in fabricarea noii baterii a terminalului iPhone 5

  Se zvoneste ca noul iPhone 5 ar urma sa aiba un ecran mai mare si un procesor mai bun, iar pentru a sustine aceste modificari Apple ar fi conceput o noua baterie. Desi deocamdata nu se cunosc detalii cu privire la specificatiile tehnice ale acestei baterii, o publicatie asiatica sustine ca partenerii Apple intampina probleme in procesul de productie. Mai exact, la unul dintre parteneri doar 30% dintre bateriile produse indeplinesc standardele de calitate ale companiei Apple si exista sansa ca procesul de productie sa nu fie perfectionat in timp util pentru a permite producerea in cantitati mai mari a bateriei.

  Apple impune standarde de productie foarte ridicate pentru componentele ce urmeaza sa fie incluse in iDevice-urile sale si nu de putine ori au existat probleme in ceea ce priveste yield rate-ul componentelor. Presupun ca Apple si partenerul sau vor gasi rapid o metoda de a rezolva problemele si exista sansa ca noul iPhone sa nu mai fie lansat in septembrie/octombrie ci chiar in luna august. Mai multe vom afla desigur in lunile urmatoare, insa eu cred ca lansarea din august este putin probabila.

 • I-one

  Daca nu vor sa le faca la Rombat la Bistrita, asa le trebuie :))

 • Gurke

  Oricum pana in noiembrie nu il vad in Romania 🙁
  Iar cand o sa apara ma sperie inca de pe acum pretul

 • barcaboy

  Asa spuneati si de ipad :)) si a fost mai ieftin ca ipad2 cand s-a lansat

 • Rely

  Pretul va fi la fel pe mine ma sperie problemele tot mai mari pe care le va avea

 • Ionel Craciunel

  Iar pe mine ma sperie faptul cat de usor suneti voi de speriat… BAU 🙂 (vb. lui Conecter “si ma doare faptul ca ma doare”) iphone5 16:9 pur bateria sa tina macar 8 ore de power user si restul e cancan.

 • Pingback: Apple ar putea lansa iPhone 5 in septembrie | iDevice.ro()